Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Orbán kitweetelte, hogy Oroszország nem nyerheti meg a háborút

Orbán Viktor az európai uniós tagországok állam- és kormányfői kétnapos találkozójának első napján Brüsszelben 2023. február 9-én.
Orbán Viktor az európai uniós tagországok állam- és kormányfői kétnapos találkozójának első napján Brüsszelben 2023. február 9-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

„Oroszország nem győzhet, mivel a teljes nyugati világ Ukrajna mögött sorakozott fel. Ugyanakkor Oroszország nukleáris nagyhatalom, és egy nukleáris nagyhatalmat nem lehet sarokba szorítani, mivel ez a lépés atomháborút eredményezhet. Tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség minél hamarabb”

írták Orbán Viktor Twitter-fiókján február 23-án, szinte napra pontosan egy évvel azután, hogy Putyin katonai gépezete lerohanta Ukrajnát.

Hogy miért pont most ragadtatta magát eme éleslátásra a magyar miniszterelnök, nem pontosan érthető, mivel az orosz invázió kezdetén a nyugati világ egyértelműen letette a garast az ukránok mellett.

Orbán Viktor Facebook-oldalán egyelőre nincs nyoma a fenti tartalomnak. E cikk megjelenéséig az utolsó poszt azt sulykolta, hogy marad a családpolitika, a munkaalapú gazdaság, a nyugdíjasokkal kötött megállapodás, a 13. havi nyugdíj és a rezsivédelem.

Súlyos bejelentést tett az ukrán rendőrség

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Magyar Péter bejelentette az EP-választási jelöltjeit

Menczer Tamás úgy tudja, egész Brüsszel Orbán Viktor elhallgattatásán dolgozik

Illegális bevándorlókat találtak az M7-es autópályán, egyikük elmenekült