Tökéletes NER matching szett: lábbilincs és Louis Vuitton – Schadl György luxuscipőjét még a ChatGPT sem ismeri

Schadl György lábbilincsben és a Louis Vuitton luxusmárka cipőjében a bíróságon.
Schadl György lábbilincsben és a Louis Vuitton luxusmárka cipőjében a bíróságon. Részlet a Telex videójából.

Pénteken összeállt a tökéletes NER-es matching szett a Völner-Schadl-ügy első tárgyalási napján, melyre az elsőrendű vádlott Schadl György, a bírósági végrehajtói kar elnöke Louis Vuitton luxuscipőben és lábbilincsben érkezett.

Az Orbán-kormány elmúlt tizenkét évét remekül szimbolizáló styling a Telex videóján és a hvg.hu fotóján is látható.

A cipő pontos nevét és árát viszont hosszas keresgélés után sem sikerült meghatároznunk. Egyetlen általunk ismert adatbázisban sem találtuk meg, sem a Google képkeresője nem adta ki, de még a ChatGPT mesterséges intelligenciája is csak annyit tudott mondani, hogy „a leírás alapján azt feltételezem, hogy a Louis Vuitton »Run Away« modellre gondolsz”, de ez sem vitt közelebb.

Így egyelőre nem derült ki, hogy hány embert kell kisemmizni egy ilyen cipőért,

mindenesetre ha olvasóink között van Louis Vuitton szakértő, írja meg, mennyibe kerül most ez a stílusos lábbilincs-kiegészítő!

Frissítés (02.18.) – Meg is jött a válasz (és egyúttal bebizonyosodott, hogy olvasóink okosabbak, mint a ChatGPT), István azt írja:

„Véleményem szerint ez nem egy »Run Away« modell, hanem egy Tattoo Sneaker Navy színben, melyet 2020 körül dobhattak piacra. Az akkori árát nem találtam meg, de jelenleg is fellelhetőek belőle használt modellek különböző külföldi hirdetési oldalakon (állapottól függően) 400-tól 1000€ körüli árakon. Ha tippelnem kellene, akkor a 2020-as modell árát valahova 1000€ körül becsülném. Mellékelve csatolok egy képet a cikkben említett modellről:”

louis-vuitton-tattoo-schadl

Kapcsolódó hírek