Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Orbán Viktor bejelentette, hogy a magyaroknak igazuk lesz

Orbán Viktor miniszterelnök a Bosch Budapest Innovációs Kampusz átadásán 2022. szeptember 8-án.
Orbán Viktor miniszterelnök a Bosch Budapest Innovációs Kampusz átadásán 2022. szeptember 8-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz!” – vázolta optimistán a jövőt a látnoki képességekkel is rendelkező Orbán Viktor pénteken a Facebook-oldalán.

A miniszterelnök a kijelentését arra alapozta, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben arról beszélt, hogy

Európa érdeke az erős külső határok biztosítása.

A jövő heti, soron kívüli európai uniós csúcstalálkozó témájával, a migrációs kihívásokkal foglalkozó EP-vitán hangoztatta: az Európai Unió képes megerősíteni a határigazgatási képességeket, támogatni tudja a vonatkozó infrastruktúra létrehozását, és berendezéseket – például drónokat, radart és egyéb megfigyelési eszközöket – képes biztosítani a tagállami hatóságok részére.

Von der Leyen közölte még, hogy az EU továbbra is támogatni fogja a tagállamokat és az észak-afrikai partnerországokat a kutatási és mentési kapacitásaik összehangolásában, ahogy valamennyi migrációs útvonalon a jelentkező kihívások kezelését, köztük az embercsempészet elleni fellépést.

Orbán Viktor, a kétszámjegyű infláció és a béka feneke alatt lévő fizetések országának miniszterelnöke pedig mindezekből azt a következtetés vonta le, hogy megint ő fújta a passzátszelet: „Na, ugye!”

Ursula von der Leyen és Manfred Weber megerősítenék az EU határvédelmét. Na, ugye! A magyaroknak nem igazuk van, hanem igazuk lesz!

Posted by Orbán Viktor on Friday, February 3, 2023

Kapcsolódó friss hírek

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Rablógyilkosság Zalában, két ember ellen emeltek vádat