Izzottak a Facebook szerverei: a solymári felszólítóember ma Szlovákiától Ukrajnáig rendet rakott

A szlovák külügyminiszter a tiszteletlen beszédért, az ukránok az atrocitásokért kaptak felszólítást Menczer Tamástól.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 4-én.
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelős államtitkára azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. július 4-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Felszólítjuk Szlovákia külügyminiszterét, Rastislav Kácert, hogy tisztelettel beszéljen a magyarokról!

fakadt ki Facebook-oldalán Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára.

„Ismert, hogy Kácer külügyminiszter csak akkor érzi jól magát, ha rendszeresen minősíthetetlen stílusban beszél a magyar miniszterelnökről. Azonban emlékeztetnünk kell Szlovákia külügyminiszterét arra, hogy Orbán Viktort a magyar emberek rekordtámogatottsággal választották meg, immár egymás után negyedszer. A magyarok döntését még Szlovákia külügyminiszterének is tiszteletben kell tartania”

most a össze a bejegyzésben, hogy szerinte Orbán Viktor = magyarok.

❗️Felszólítjuk Szlovákia külügyminiszterét, Rastislav Káčert, hogy tisztelettel beszéljen a magyarokról!Ismert, hogy…

Posted by Menczer Tamás on Thursday, January 19, 2023

Az államtitkár azt is odalökte még, hogy Orbán Viktor békepárti és szankcióellenes, a magyarok a migráció és a koronavírus után a jelenlegi válság kezelését is rá bízták. „Ez az a stabilitás, ami Szlovákiára nem kimondottan jellemző. Kácer külügyminiszter is talán hasznosabban tenné, ha a saját országával foglalkozna, amely folyamatosan kormányválságban van” – szájalt Menczer Tamás.

Munkácsra is repült a felszólítás

A solymári felszólítóember egyébként ma különösen felszólítós kedvében volt, mert nap közben már Ukrajnában, a munkácsi kistérség helyi vezetőit is „felszólította”, őket azért, hogy „azonnal fejezzék be a magyarokkal szembeni atrocitásokat”:

Nem pontosan értjük, hogy a magyarellenes döntések és intézkedések hogyan segítik az Oroszország ellen vívott háborúban…

Posted by Menczer Tamás on Thursday, January 19, 2023

Kapcsolódó hírek