Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Elképesztő magyarázatot adott az M7-esen szemben haladva balesetet okozó autós, miután elkapták a rendőrök

Elképesztő magyarázatot adott az M7-esen szemben haladva balesetet okozó autós, miután elkapták a rendőrök

Elfogták azt a 64 éves horvát férfit, aki szerdán szemben haladt a forgalommal az M7-es autópályán, majd balesetet okozott Szabadbattyánnál és továbbhajtott. A férfi állítólag annyira eltévedt, hogy nem is akart Magyarországra jönni, három órát bolyongott.

A rendőrség csütörtökön azt közölte, hogy a sofőrt a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra állítottak elő, ahol közúti veszélyeztetés bűntett és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A férfi autójával az M7-es Budapest felé vezető oldalán haladt szemben a forgalommal, amikor a 70-es kilométerszelvényhez érve egy szabályosan közlekedő autót kitérési manőverre kényszerített. A vétlen sofőr elveszítette irányítását járműve felett és a szalagkorlátnak ütközött, majd azt átszakítva a füves területen állt meg, miután többször megpördült.

FORGALOMMAL SZEMBEN, 3 SÉRÜLT

🚗Több kilométert ment forgalommal szemben egy külföldi autós az M7-es autópályán Szabadbattyán közelében január 18-án, szerdán délután. 🫣A Budapest felé tartó oldalra hajtott fel szabálytalanul. ⚠ Egy szabályosan haladó autó ugyan el tudta kerülni a frontális ütközést, a sofőr félrerántotta a kormányt, de a hirtelen mozdulat miatt elvesztette az irányítást az autó felett.🤕A kocsi a szalagkorlátnak ütközött, többször megperdült és a felüljáró hídpillérének is neki ütközött. A felborult autóban négyen utaztak, hárman könnyebben sérültek. 🚑 Néhány perc múlva egy éppen arra haladó mentőegység megállt és ellátta a sérülteket. Ezúton is köszönjük az Országos Mentőszolgálat dolgozóinak a segítséget!‼ A forgalommal szemben haladó sofőr tovább hajtott. 🚔 Őt később a rendőrök elfogták.#mkif #azorszagutja

Posted by MKIF Zrt. – Az ország útja on Wednesday, January 18, 2023

A balesetben az autó mind a négy utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték, a vétkes sofőr azonban továbbhajtott. A rendőrök a bejelentést követően az autópálya 83-as kilométerszelvényében tartóztatták fel a horvát férfit, aki vallomásában elmondta, hogy

nem kívánt Magyarországra jönni, egyik barátját akarta meglátogatni egy horvát városban, azonban annyira eltévedt, hogy több mint három órát utazott, majd azt sem vette észre, hogy az autópályára a forgalommal szemben hajtott fel.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz