Baleset helyszínén vergődött Gáspár Győző, rendőrt hívtak rá

Baleset helyszínén vergődött Gáspár Győző, rendőrt hívtak rá
Fotó: RTL Sajtóklub

Baleset történt szerda délután Budapesten a Keleti pályaudvarnál, a Blikk információi szerint Gáspár Győző is a helyszínen volt, akire végül rendőrt hívtak, de nem a karambol miatt.

A lap egy szemtanúra hivatkozva azt írja, egy Skoda ütközött össze a BKK 133E járatával. Az autóban két ember utazott, egyikük pedig a baleset után ismerősét, a nemrég teljes jogú Fidesz-taggá előléptetett Gáspár Győzőt hívta segítségül.

Győzikét pechjére a helyszínen egy napilap újságírói rögtön meg is akarták volna interjúvolni, ám a showman ezen annyira felhúzta magát, hogy szemtanúk szerint kitépte a riporter kezéből a telefont és zsebre tette, emiatt hívták ki a rendőröket.

A Blikk később telefon utolérte a celebet, aki a következőket mondta a történtekről:

„Most jöttem el onnan. Az egyik barátommal mentünk volna konditerembe, de a barátomba belement a busz, én meg félreálltam. Kijött a sajtó, minthogyha embert öltünk volna… Itt ülök a saját autóban, éppen most meséltem a Beának, hogy ez valami cirkusz volt. Értem, hogy engem akartak elővenni, mert én közszereplő vagyok, de nem én tettem, nem én voltam, nem én vezettem, én később értem oda. Miért kellett ezt ennyire felfújni? Már az is baj, ha az ember segíteni akar a másikon? Az újságírók belemásztak a barátom szájába, letámadták, kihívták a tévéseket. Ez olyan nevetséges….”

– magyarázta a lapnak.

Győzike cáfolta, hogy bárkinek elvette volna a telefonját, vagy lökdösődött volna. Mint mondta, „ha ők ezt tudják bizonyítani, rakják ki”.

Kapcsolódó hírek