Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Hollik megszülte a „nemzeti konzultáció” eredményét: a magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül

Sikeres volt a felmérés, ezúttal is pontosan ugyanaz jött ki az embereknek, mint a kormánynak.

Hollik István KDNP-s képviselő interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 7-én.
Hollik István KDNP-s képviselő interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. április 7-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A szankciókról szóló nemzeti konzultáció bebizonyította: a magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül – magyarázta a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szombaton eljuttatott videójában.

A legutóbbi kormányzati agymosásban mintegy 1,4 millió ember vett részt, és hogy mindez mire volt jó (a Brüsszel és a baloldal elleni uszításon túl), az mostanáig sem derült ki, de legalább

csak a konzultáció „technikai költsége” közel 2,7 milliárd forintot tett ki.

„Az eredményekből tisztán látszik, hogy a magyarok nem támogatják az elhibázott brüsszeli politikát”, a kitöltők elsöprő többsége nem kér a szankciókból – kárálta Hollik a hónapok óta harsogott propagandaszöveget, ami ma ezek szerint ünnepélyesen is „eredményre” változott át.

Sőt, az „eredmény” szerinte még valamit bebizonyított: „azt, hogy a magyar baloldal továbbra is úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül”.

„Azzal ugyanis, hogy Gyurcsány Ferencék Brüsszel és az elhibázott szankciók oldalára álltak, egyértelműen szembehelyezkedtek a magyar érdekkel, és a magyar emberek véleményével is, amit kifejeztek a nemzeti konzultációban” – kötött össze mindent mindennel a fideszes.

Hogy a környezetszennyező kínai beruházások hogyan nem helyezkednek szembe a debreceni magyar emberek érdekével, vagy hogy a fideszes oligarchák Balaton-kisajátítása hogyan nem helyezkedik szembe a balatonaligai magyar emberek érdekével, arról Hollik „magyar érdek” István ezúttal nem nyilatkozott.