Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Fekete Pákó azt kérte, hogy ezt a sztorit írjuk meg

Fekete Pákó azt kérte, hogy ezt a sztorit írjuk meg

Ritkán foglalkozunk a szerkesztőségi postafiókunkba beeső sajtóközleményekkel, mivel azok rendszerint olyan agyhalott vállalati nyelven írt bullshitelések, amihez nekünk nincs meg a kellő empátiánk. Fekete Pákó szombat délután érkezett levelét azonban szó szerint közöljük, és egyúttal rámutatunk példaértékű zsenialitására.

Szép napot Nektek! Szeretném hogy ezt a sztorim meg írjátok.

Micsoda indítás! Nem tiszteltkollégázik (azt is kimásolva egy korábbi levélből), nem „szíves felhasználásra küldi az alábbi sajtóközleményt”, hanem jókívánsága mellett rögtön a lényegre tér: szeretné, ha írnánk róla. Micsoda világos beszéd!

Pákót felpofozták

Ez a sztori címe, ha jól értjük, és micsoda cím! Két szó, alany+állítmány, eggyel kevesebb szóval értelmetlen lenne, eggyel többel már túlírt. Lehet erre nem felcsigázódni?

Többször is arcon csapták Pákót legutóbbi klipjének forgatásán, pedig nem lépett át semmilyen határt, nem volt tolakodó, sem túlságosan rámenős. Az egyik szereplő lány mégis egymás után, legalább tucatszor pofon vágta. Ráadásul nem is önszántából. A felbujtó a klip rendezője volt, aki azt szerette volna, ha hiteles az a pofon, így addig ismételtette a jelenetet, míg a végén már igazi pofonok záporoztak. A végén persze mindenki jót nevetett, sérülés nem történt, az enyhe bőrpíron kívül Pákónak semmi baja nem esett. Az ominózus pofonok legjobbika bekerült a Habibi című klipbe is, így nem lehet azt mondani, hogy nincs csattanója a Pákó legújabb remekművének.

Friss, érdekes, továbbgondolásra alkalmas információk. Pluszpont a nyelvi leleményért („a klip csattanója”), ez az, amit nem tanítanak a sajtóközlemény-gyártó szakon!

Ha majd kész a teljes videó klipet, küldöm nektek.

Micsoda tapintatos előzékenység! Semmi fenyegető „várom a megjelenést” vagy „további információért hívjatok”, hanem majd küldi, ha van még valami.

Csatolom a habibi a forgatás rövid videó hozza.

És tényleg csatolta. Nincs jelszavas fájlmegosztóval bohóckodás, sem beágyazhatatlan Youtube-videó link, hanem az ún. email csatolmány funkciót használta. Micsoda digitális tudás!

Üdv
Fekete Pákó

HTML-aláírás? Céglogóval, animált karácsonyfával, postacímmel? Ugyan, 2023 van! „Üdv” és név. Ráadásul a Művész Úré személyesen, nem valami PR-ügynökség szenior babzsákfotel menedzseréé!

Üdv, Pákó, köszönjük a tájékoztatást!

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz