Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

„Kocsis Máté annyira szeret, hogy elájultam” – interjúban vallott Győzike, a Fidesz új reménysége

„Kocsis Máté annyira szeret, hogy elájultam” – interjúban vallott Győzike, a Fidesz új reménysége
Fotó: Facebook/Gáspár Győző

Már az áprilisi békemenetelés előtt is tudható volt a Gáspár családról, hogy fideszesek – Gáspár Győző szavai szerint az ő lelke már rég csatlakozott a párthoz, csak nem vállalta fel, nem akart ugyanis kérkedni, az orosz-ukrán háború viszont kihozta belőle – árulta el a showman a Telexnek feleségével, Gáspár Beával együtt adott interjújában, mely azután készült, hogy hétfőn kiderült, már a Fidesz-tagkártyáját is átvette Győzike.

„Magyarországon nyugalomban tudunk élni, és el tudunk menni wellnesshotelbe, és tudunk Magyarországon vásárolni, és nincs háború, és nincs az, hogy az emberek egymást lövik. Én azt gondolom, hogy az az érték Magyarországon, hogy a biztonságunkat a miniszterelnök úr a mai napig előre teszi. Lehet bármit mondani, meg lehet a Fideszt lefikázni, de, gyerekek, nyugalomban tudunk élni, a gyerekeink tudnak iskolába járni, én örülök, hogy Magyarországon élek, pedig nagyon sokat utazok”

– magyarázta a Romantic frontembere annak kapcsán, hogy szerinte milyen értéket közvetít a Fidesz.

Elmondta azt is, hogy a 2022-es választás előtt öt hétig kampányolt a Fidesz mellett, és „baromira” örült, amikor Orbán, akire nagyon büszke, bejelentette, hogy győztek.

„Nagyon-nagyon szeretem a Szijjártó Péter miniszter urat, Kocsis Mátéval pedig három hete találkoztunk először, de nagyon-nagyon örültem, mert annyira szeret engem, hogy elájultam – nem gondoltam volna”

– hangoztatta még Gáspár Győző, de az interjúból kiderült az is, hogy imádja Hollik István Fidesz-szóvivőt, illetve sokat köszönhet Lomnici Zoltánnak, akit a mentorának nevezett, általa pedig a Nógrád megyei CÖKA alapítója és elnöke lehetett. Ez utóbbinak is „baromira” örül, így kerülhetett oda az ominózus karácsonyi bulira, ahol Áder János volt köztársasági elnökkel fotózkodott.

A lelkes kormánypárti celeb ugyanakkor Matolcsy György éles kritikáját már nem kívánta kommentálni, miszerint a kormány 2021 után kifejezetten rossz döntéseket hozott, az ársapkák pedig közrejátszottak az infláció ilyetén elszabadulásában.