Fényűző zakóban illegette magát a milliárdos honvédelmi ficsúr-miniszter a hátrányos helyzetű gyerekek között

Bemutatkozott a „biztos megélhetést nyújtó” katonai pálya.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (k) ajándékokat ad át a nyírteleki Kedvesház diákjainak az MH 5. Bocskai István Lövészdandár debreceni laktanyájában 2022. december 20-án.
Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (k) ajándékokat ad át a nyírteleki Kedvesház diákjainak az MH 5. Bocskai István Lövészdandár debreceni laktanyájában 2022. december 20-án. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Szalay-Bobrovniczky Kristóf szerint arra lenne szükség, hogy minél több fiatal vállalja a kiszámítható, biztos megélhetést nyújtó katonai pályát. A honvédelmi miniszter erről kedden a Magyar Honvédség debreceni laktanyájában magyarázott, az odalátogató nyírteleki Kedvesház 23 diákja és kísérőik előtt.

A fiatalok, akik intézményük pályaorientációs szervezésében vettek részt a laktanyalátogatáson, haditechnikai eszközökkel is megismerkedhettek, némelyiket ki is próbálhatták.

Szalay-Bobrovniczky szerint az eszközök megismerése nagy élményt is jelent a gyerekeknek, és az ilyen alkalmak nem utolsósorban a hazafias nevelést is szolgálják!

A milliárdos, lovat simogatni is helikopterrel járó miniszter az MTI fotósa előtt látványosan ajándékot is osztott a hátrányos helyzetű és roma kisiklásoknak,

egy olyan zakóban, aminek az árából valószínűleg egy éven át ehetne az egész falu.

Kapcsolódó hírek