Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Rétvári úgy tudja, Magyarország közbiztonságát veszélyeztetik a szankciók

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. december 9-én.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. december 9-én. Fotó: MTI/Soós Lajos

Új ponton támadnak a „brüsszeli szankciók”: Magyarország közbiztonságára a legnagyobb veszélyt a szankciók és az Európai Unió migrációs politikája jelentik – mosott össze mindent mindennel a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az Országos Polgárőr Szövetség szombati, az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulója alkalmából megtartott budapesti ünnepségén.

Rétvári Bence azt állította: az Oroszország elleni szankciók veszélyt jelentenek arra a plusz egymillió munkahelyre, amely az elmúlt évtizedben Magyarországon létrejött, az EU migrációs politikája pedig a migránsok beáramlását, az ezzel kapcsolatos bűncselekmények elszaporodását eredményezi!

Az EU ugyanis kitart amellett, hogy a migránsok menekültkérelmét az unió határain belül kell megvizsgálni – tette hozzá, bárhogyan is kapcsolódjon ez a Putyin véres mészárlása miatt hozott szankciók kérdésköréhez.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt