Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Riadót fújt az MTVA, úgy tudják: Hadházy Ákos ismét támadni készül

Az állami propagandagyár szerint újra veszélybe kerülhet a sajtó függetlensége.

Riadót fújt az MTVA, úgy tudják: Hadházy Ákos ismét támadni készül
Fotó: Facebook/Hadházy Ákos/Pál Zsombor

Hadházy Ákos ismét támadni készül, a következő két hétben sátrat akar verni a magyar közmédia gyártóbázisa elé

– tájékoztatott az orbánista propaganda-konglomerátum hétfőn.

Az MTVA Sajtó és Marketing Irodája azt írta: még élénken él a magyar polgárok emlékezetében „az a nyomásgyakorlás”, amelyet baloldali képviselők kíséreltek meg 2018 decemberében, amikor „minősíthetetlen hangnemben, a törvények előírásainak teljes figyelmen kívül hagyásával, a közmédia munkatársainak fenyegetésével, becsmérlésével próbáltak meg érvényt szerezni saját pártjaik elképzeléseinek”. A közmédia akkor „sikeresen védte meg a szerkesztői szabadságot, a sajtó függetlenségét” – áll a megmosolyogtató hangulatú és valóságérzékelésű közleményben.

Most – folytatták – Hadházy Ákos ismét támadni készül, amikor a következő két hétben sátrat kíván verni a magyar közmédia gyártóbázisa elé. Ismerve Hadházy Ákos eddigi tevékenységét, joggal feltételezhető, hogy ismételten a törvények megkerülésével, akár erőszakos úton is kísérletet tesz a gyártóbázisra történő behatolásra – bocsátkoztak jóslatokba, azt is vélelmezve:

„Várhatóan ismételten hazugságokat fog terjeszteni, elfogultsággal vádolva a közmédiát!”

„A közmédia továbbra sem enged semmiféle politikai nyomásgyakorlásnak, kitart az Alaptörvény, a médiatörvény, és a sajtó működését szabályozó valamennyi jogszabály betartása mellett” – áll a propagandisták közleményében.