Gazdaság

Svájcba menekítette vagyona egy részét a Spar Orbánék elől – itt a kormány válasza

Bulvár

Állami kitüntetést kapott Mága Zoltán, így hálálkodott érte

Bűnügy

Iskolai ünnepség alatt erőszakoltak meg egy lányt az Encsi Általános Iskolában

Utcán fog toporzékolni a Mi Hazánk amiatt, hogy „a kormány és a miniszterelnök egyetlen javaslatukat sem támogatta eddig az Országgyűlésben”

RövidenRöviden
Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke.
Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke. Fotó: toroczkai.info

Utcai demonstrációk sorozatát indítja el a Mi Hazánk – jelentette be a párt hétfőn –, de ha valaki ennyiből arra tippelne, hogy biztos ők is a pedagógusok kirugdosása vagy a megszorítások miatt terveznek felszólalni, akkor nagyot téved: a kormány félnáci díszletellenzéke most attól alszik igazán rosszul, hogy

„a kormány és a miniszterelnök egyetlen javaslatukat sem támogatta eddig az Országgyűlésben”!

Toroczkai László pártelnök, frakcióvezető sajtótájékoztatóján arról magyarázott: október 24-én kezdik meg flashmobjaikat, performanszaikat és félpályás útlezárásaikat, és addig tart ez a sorozat, amíg nem tapasztalnak pozitív elmozdulást a kormányzat részéről!

A politikus elfogadhatatlannak nevezte a miniszterelnök azon magyarázatát, hogy átfogó tulajdoni kataszter hiányában nem hajlandóak vagyonadót kivetni a száz leggazdagabb magyarra, hozzátéve, eközben „a népszámlálás ürügyén egészen elképesztő információkat kérnek” az emberektől javaikról.

A kormány továbbra is védi az oligarchákat, továbbra is védi a multikat – hergelődött a Mi Hazánk politikusa, a nemzetközi cégek helyett a hazai kis- és középvállalkozások támogatását sürgetve. Hozzátette, nem hajlandóak elfogadni azt, „hogy a mesterséges krízis haszonélvezői továbbra is megússzák a közteherviselést”, ahogy azt sem, hogy a kormányzat a döntései meghozatalát követően rendezzen nemzeti konzultációt adott ügyekben.

Ezek tehát az „igaz, valódi ellenzéket” bábozó csipetcsapat legfőbb aggályai most, a 426 forintos euró, a rezsiválság és az államcsőd küszöbén.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

„Újabb Mi Hazánk-siker: 18 év alatt nem látogatható a Nemzeti Múzeum kiállítása”

Fasiszta hisztipárt: LMBTQ-propaganda zajlik a Magyar Nemzeti Múzeumban!

Veszélyben lehet Magyar Péter élete, 24 órás védelmet kap

Böjte Csaba nevelőotthonában gyerekkorában megerőszakolt nő levelét olvasták fel a Parlamentben

Orbán bejelentette, hogy fel akar lázadni