Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Melegedőszobákat alakít ki munkatársainak a KSH

„Kinek mit intézett a kormánya.”

Kerékpáros halad Zabar utcáján 2012. február 1-én. A Nógrád megye északkeleti határán, a Medves-fennsík peremén fekvő település olyan felszíni mélyedésben, fagyzugban helyezkedik el, amelybe minden oldalról beáramlik a lehűlt levegő; Zabar és környéke az ország leghidegebb téli középhőmérsékletű területe.
Kerékpáros halad Zabar utcáján 2012. február 1-én. A Nógrád megye északkeleti határán, a Medves-fennsík peremén fekvő település olyan felszíni mélyedésben, fagyzugban helyezkedik el, amelybe minden oldalról beáramlik a lehűlt levegő; Zabar és környéke az ország leghidegebb téli középhőmérsékletű területe. Fotó: MTI/Komka Péter

Körlevélben értesítette munkatársait az állami Központi Statisztikai Hivatal, hogy melegedőszobákat alakítanak ki a hideg időszakban a munkatársaknak – tudta meg a Klubrádió.

Emlékeztetnek, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter két hete jelentette be, hogy a spórolás és a magasra ugrott rezsiszámlák miatt a közigazgatásban és az állami cégeknél télen legfeljebb 18 fokra fogják felfűteni az irodákat.

A Központi Statisztikai Hivatal kommunikációs osztálya a Klubrádió megkeresésére azt válaszolta, hogy eleget téve az energiatakarékossági elvárásoknak, ugyanakkor szem előtt tartva munkatársainak igényeit, jelen pillanatban is dolgoznak az energiamegtakarításra vonatkozó intézkedési terven.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten