Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Szégyen: vízzel öntötték le a tanáraikért tüntető diákokat Miskolcon egy ablakból

Szégyen: vízzel öntötték le a tanáraikért tüntető diákokat Miskolcon egy ablakból
Részlet az esetről készült videóból.

Élőláncnak indult, tüntetéssel folytatódott hétfőn Miskolcon a kiállás a helyi Hermann Ottó Gimnázium igazgatóhelyettese mellett, akit a tankerület bosszúból felmentett pozíciójából, miután részt vett a szeptember 2-i polgári engedetlenségben.

A tüntetés egy pontján a Széchenyi utca 36. egyik emeleti ablakból valaki vízzel borította le az elhaladó diákokat. A magyarságára rettentő büszke szarházi „hőstettét” videó is rögzítette:

A mai nap szégyene! Aki a gyerekeket a Széchenyi utca 36. számból vízzel locsolja, miközben a saját jövőjükért és tanáraikért harcolnak! Orbán miatt van ilyen mértékű gyűlölet az emberekben. Ameddig Orbán marad, addig a gyűlölet is marad. Mennie kell!!!Mi miskolciak mindig kiállunk egymásért! Ez, ami ma történt elfogadhatatlan és megbotránkoztató, ezért feljelentést teszek. A miskolci diákok becsületét senki semmilyen formában nem sértheti meg! Nem engedem, hogy megfélemlítsék őket!Kiállok mellettük és megteszem a szükséges jogi lépéseket!

Posted by Sebe-Gazdig Judit on Monday, September 12, 2022

„A mai nap szégyene! Aki a gyerekeket a Széchenyi utca 36. számból vízzel locsolja, miközben a saját jövőjükért és tanáraikért harcolnak! Orbán miatt van ilyen mértékű gyűlölet az emberekben. Ameddig Orbán marad, addig a gyűlölet is marad”

– olvasható a felvételnél.

A Demokratikus Koalíció az esettel kapcsolatban azt közölte: becsületsértés és garázdaság vádjával feljelentést tesznek. „A DK közössége és a miskolciak is kiállnak egymásért, elfogadhatatlan és megbotránkoztató ugyanis, ami ma történt. A miskolci diákok becsületét senki semmilyen formában nem sértheti meg, nem engedhetjük, hogy megfélemlítsék őket” – írta a párt.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt