Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Orbán beszéde miatt visszamondta egy magyar társaság lefoglalt szállását egy német lakáskiadó

„Tennünk kéne valamit, lassan kiraknak minket az Unióból.”

Orbán Viktor miniszterelnök (k), Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke (b) és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke (j) a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (k), Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke (b) és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke (j) a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

“Kedves Uram vagy Hölgyem, a magyar miniszterelnök legutóbbi kijelentései után nem kívánok magyarországi vendégeket fogadni. Éppen ezért kérem, hogy törölje a foglalását”

– írta egy német szállásadó, kétséget kizáróan Orbán Viktor tusványosi fajkeveredős, náci szólamaira utalva G.-nek, aki augusztus közepén utazna társaival egy németországi sziklamászótúrára.

A férfi 444.hu-nak elmondta, jó előre lefoglaltak két szálláshelyet, de nem akarják azokat lemondani, mert jelenleg háromszor annyiért találnának csak helyet. G. a szállásadónak megírta, hogy nem élnek a lemondás lehetőségével, és felvették a kapcsolatot a szállást közvetítő Booking.com oldallal is, abban bízva, hogy a cég azonos áron hasonló színvonalú szállást fog biztosítani nekik.

„Orbánnak nem kellene ilyeneket beszélnie mint felelős vezetőnek. A szállásadó reakciója pedig nonszensz. Ugyanúgy diszkriminál minket”

– véli G., aki azért hozta nyilvánosságra a történteket, hogy mindenki láthassa, hol is tartunk: „tennünk kéne valamit, lassan kiraknak minket az Unióból”. Elmondása szerint amennyiben a Booking.com nem lép közbe, megpróbálják az elutasítás ellenére elfoglalni a szállást.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten