Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Orbán beszéde miatt visszamondta egy magyar társaság lefoglalt szállását egy német lakáskiadó

„Tennünk kéne valamit, lassan kiraknak minket az Unióból.”

Orbán Viktor miniszterelnök (k), Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke (b) és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke (j) a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (k), Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke (b) és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke (j) a 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2022. július 23-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

“Kedves Uram vagy Hölgyem, a magyar miniszterelnök legutóbbi kijelentései után nem kívánok magyarországi vendégeket fogadni. Éppen ezért kérem, hogy törölje a foglalását”

– írta egy német szállásadó, kétséget kizáróan Orbán Viktor tusványosi fajkeveredős, náci szólamaira utalva G.-nek, aki augusztus közepén utazna társaival egy németországi sziklamászótúrára.

A férfi 444.hu-nak elmondta, jó előre lefoglaltak két szálláshelyet, de nem akarják azokat lemondani, mert jelenleg háromszor annyiért találnának csak helyet. G. a szállásadónak megírta, hogy nem élnek a lemondás lehetőségével, és felvették a kapcsolatot a szállást közvetítő Booking.com oldallal is, abban bízva, hogy a cég azonos áron hasonló színvonalú szállást fog biztosítani nekik.

„Orbánnak nem kellene ilyeneket beszélnie mint felelős vezetőnek. A szállásadó reakciója pedig nonszensz. Ugyanúgy diszkriminál minket”

– véli G., aki azért hozta nyilvánosságra a történteket, hogy mindenki láthassa, hol is tartunk: „tennünk kéne valamit, lassan kiraknak minket az Unióból”. Elmondása szerint amennyiben a Booking.com nem lép közbe, megpróbálják az elutasítás ellenére elfoglalni a szállást.

Kapcsolódó friss hírek

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban