Deutsch Tamás úgy tudja, a baloldal veszélyezteti az egész európai energiaellátás biztonságát

Nem lesz semmi, és az is megfizethetetlen lesz, magyarázta.

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én.
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az európai és a „vele szorosan együttműködő” magyar baloldal veszélyezteti az egész európai energiaellátás biztonságát azzal, hogy javaslatával megakadályozná, hogy a földgáz és az atomenergia zöld minősítést kapjon – magyarázta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője Strasbourgban kedden.

Azzal összefüggésben, hogy az EP strasbourgi plenáris ülésén kedden vitázik, majd szerdán szavaz a nukleáris energiát és földgázt a környezeti szempontból fenntartható energiaforrások körébe soroló taxonómia rendelethez kapcsolódó EP-javaslatról, Deutsch Tamás azt mondta:

a jelenleg hatályos jogszabály baloldali megtorpedózása romba dönti Európa energiaellátásának biztonságát, és egekbe emeli az energia árát!

A baloldali javaslat elfogadása esetén „nem lesz energiaforrás, nem lesz energiaállátási biztonság, és az a kevés energia is megfizethetetlen lesz” – riogatott a fideszes EP-képviselő, akinek pártja/kormánya keresztényüldözésről makog és sértéshús-népszerűsítő kampánnyal hülyíti az embereket, miközben a forint napon belül is olyan tempóban romlik, hogy lassan lehetetlen követni.

Kapcsolódó hírek