Bűnügy

„Válogatott fenyegetéseket” kap, 24 órás védelmet javasoltak Magyar Péternek

Belföld

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Baleset

Mi történt? Holttestet találtak túrázók a Börzsönyben

Deutsch Tamás úgy tudja, a baloldal veszélyezteti az egész európai energiaellátás biztonságát

Nem lesz semmi, és az is megfizethetetlen lesz, magyarázta.

RövidenRöviden
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én.
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az európai és a „vele szorosan együttműködő” magyar baloldal veszélyezteti az egész európai energiaellátás biztonságát azzal, hogy javaslatával megakadályozná, hogy a földgáz és az atomenergia zöld minősítést kapjon – magyarázta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője Strasbourgban kedden.

Azzal összefüggésben, hogy az EP strasbourgi plenáris ülésén kedden vitázik, majd szerdán szavaz a nukleáris energiát és földgázt a környezeti szempontból fenntartható energiaforrások körébe soroló taxonómia rendelethez kapcsolódó EP-javaslatról, Deutsch Tamás azt mondta:

a jelenleg hatályos jogszabály baloldali megtorpedózása romba dönti Európa energiaellátásának biztonságát, és egekbe emeli az energia árát!

A baloldali javaslat elfogadása esetén „nem lesz energiaforrás, nem lesz energiaállátási biztonság, és az a kevés energia is megfizethetetlen lesz” – riogatott a fideszes EP-képviselő, akinek pártja/kormánya keresztényüldözésről makog és sértéshús-népszerűsítő kampánnyal hülyíti az embereket, miközben a forint napon belül is olyan tempóban romlik, hogy lassan lehetetlen követni.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Deutsch Tamás úgy tudja, a „dollárbaloldal” el akarja venni a magyar egyetemisták lehetőségeit

Megvan, kiből csinál új köztársasági elnököt a Fidesz-KDNP

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Nem állt fel a Fidesz-frakció Navalnij emlékére, mert Orbán szerint „sovinisztáknak nem jár tisztelet”

Megválasztották a Fidesz új aláíró-bohócát, ezt mondta Sulyok Tamást első beszédében

Újabb zajos siker Magyarországon, most jelentette be a minisztérium: akkor is fűthetünk majd, ha fagy!