Volner-bohóc 2017-ben: „a magyar gazdaság teljesítményét alapvetően meghatározzák az uniós támogatások”

Volner János szélhámos, 2010 és 2018 között a Jobbik országgyűlési képviselője, később a Mi Hazánk politikusa, majd 2020-tól a saját magáról elnevezett Volner Párt elnöke.
Volner János szélhámos, 2010 és 2018 között a Jobbik országgyűlési képviselője, később a Mi Hazánk politikusa, majd 2020-tól a saját magáról elnevezett Volner Párt elnöke. Fotó: Facebook/Volner János

A nap híre volt, hogy az Orbán-kormány udvari bolondja, akit a Ripost nemrég még a bokrokból szedett elő, most azzal vétette észre magát, hogy Volner Pártról Huxit Pártra nevezi át az egyszemélyes szervezetét, így jelezvén, hogy ezentúl Magyarország Európai Unióból való kiléptetésén fog ügyködni.

Az álellenzéki szélhámosnak azonban nem volt mindig ennyire ellenére az Unió:

„a magyar gazdaság teljesítményét alapvetően meghatározzák az uniós támogatások, a külföldön dolgozók hazautalásai és a járműipari cégek”

– harsogta 2017-ben, akkor még a Jobbik színeiben, Orbán Viktor évértékelőjét bírálva. A Népszava korabeli cikkében részletesen elolvasható mindez.

Arról pedig, hogy Volner életútjában az ennél látványosabb pálfordulások sem ritkák, a Telex írt tavaly hosszú portrécikket.

Kapcsolódó hírek