Volner János bejelentette a saját magáról elnevezett Volner Párt megalakulását

A kormány és az ellenzék órái is egyaránt meg vannak számlálva.

Volner János bejelentette a saját magáról elnevezett Volner Párt megalakulását
Fotó: Facebook/Volner János

Nem csupán parlamenti jelenlétre, hanem döntő befolyásra törekszik a magyar közéletben a szombaton megalakuló Volner Párt

– mesélte Volner János, jelenleg független országgyűlési képviselő, aki korábban a Jobbiktól a Mi Hazánkig tántorgott, és legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a rabszolgatörvény és a fideszes különbíróságok ellen zajló tüntetéseket patkánylázadásnak nevezte.

Volner most azt mondta, hogy az új pártját fiatal értelmiségiekkel és idősebb tapasztalt értelmiségi holdudvarral alakítja meg. Céljuk az, hogy a megszerzett parlamenti mandátumaikkal ellenzékben maradva, elvtelen politikai alkukat nem kötve az ország fenntartható fejlődését szolgáló programot alkossanak, és elősegítsék, hogy „Magyarország ismét demokrácia legyen” – magyarázta.

Volner János jóslata szerint a 2022-es országgyűlési választásokon sem a Fidesz, sem a baloldali összefogás nem tud országgyűlési többséget szerezni, és kisebbségi kormány alakul majd.

A Volner Párttal egy nemzeti ügyekben elkötelezett szakértői kormányért dolgoznak, amely képes Magyarország felemelésére, és biztonságot, jólétet teremtve az egész magyar társadalmat képes felemelni – tette hozzá.

Kérdésre válaszolva megjegyezte: a pártot professzionális munkatársak segítik majd, a versenyszférában, üzleti életben szerzett tapasztalatukkal.

Kapcsolódó hírek