Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Belföld

Már halottgyalázással is vádolja a kormánymédia Magyar Pétert

Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Ujhelyi: Deutsch Tamás vagy nincs tisztában az eseményekkel vagy tudatosan hazudik

RövidenRöviden
Ujhelyi: Deutsch Tamás vagy nincs tisztában az eseményekkel vagy tudatosan hazudik
Fotó: Facebook/Ujhelyi István

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője vagy nincs tisztában az eseményekkel, vagy tudatosan hazudik, ugyanis azt állította, hogy a magyar baloldal támogatója, sőt, kezdeményezője volt az orosz olajembargót tartalmazó szankcióknak – jelentette ki Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője vasárnap.

Ujhelyi István szerint ugyanis a fideszes állításával szemben a valóság az, hogy már hetekkel ezelőtt több alkalommal is világossá tette a baloldali szociáldemokraták képviselőjeként, hogy csak és kizárólag akkor tud támogatni az orosz energiahordozókra vonatkozó uniós szankciós csomagot, ha Magyarország megfelelő kompenzációt, valamint támogatást kap hozzá az európai közösség részéről. Akkor, ha a magyar kormány is azonnali lépéseket tesz, hogy Magyarország minél nagyobb mértékben tudjon az orosz kőolajhoz képest alternatív forrásokból származó nyersanyagot is feldolgozni, biztosítva ezáltal a lakossági és az ipari ellátás biztonságát is.

„Álláspontom szerint csak akkor ugorhatunk a mélyvízbe, ha már tudunk úszni, de legalábbis derekunkon van egy mentőöv” – fogalmazott.

Tamás, miért kell hazudni? 🤬😡😠⬇️⬇️⬇️

Posted by Ujhelyi István dr. on Sunday, May 8, 2022

A szocialista képviselő tájékoztatása szerint az elmúlt napokban levélben szorgalmazta az Európai Bizottság illetékeseinél, hogy az olajimport embargójával kapcsolatban tartsák szem előtt a tagállami adottságokat és a szankciós csomagnál törekedjenek a kompromisszumra.

„Az eszköz csak akkor hatásos, ha pontosan céloznak vele. Ha félrevisz, akkor súlyosabb károkat okoz” – fogalmazott Ujhelyi István, majd hozzátette:

jó lenne, ha ebben a helyzetben a kormánypártok képviselői nem terjesztenének hazugságokat, és a közszolgálati média is megfelelően tájékoztatná a politikai szereplők álláspontjáról a nyilvánosságot.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Az MSZP felszólította Ujhelyit, hogy rendezze a tartozását, és adja vissza a mandátumát

Ujhelyi István kilép az MSZP-ből

Ujhelyi: a kormány hazudik az uniós források ügyében

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány