Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Deutsch Tamás: a helyzet súlyos, katasztrófával fenyegető!

Olajembargó + áskálódó magyar baloldal = nemzethalál.

Deutsch Tamás: a helyzet súlyos, katasztrófával fenyegető!
Fotó: fidesz-eu.hu

A magyar baloldal európai parlamenti képviselői minden energiájukkal a saját hazájuk ellen áskálódnak – győzködte a Kossuth rádió Vasárnapi újság című propagandaműsorának hallgatóit Deutsch Tamás.

A Fidesz EP-delegációjának vezetője úgy mesélte, „nincs olyan alantas áskálódás Magyarországgal szemben, amit a lehető leghangosabban ne tudnának támogatni”, sőt néha azokat maguk „agyalják ki”!

A magyar baloldal képviselői a „lehető legdurvább hazugságokat, nettó valótlanságokat” találták ki a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, „kamuvideókat gyártottak”, amelyeket nemcsak Magyarországon, hanem Brüsszelben is bemutattak, „nemes egyszerűséggel hátba támadták a saját hazájukat” – hergelte az állami rádió hallgatóit a fideszes.

Az uniós olajembargós javaslatról azt mondta, a helyzet súlyos, katasztrófával fenyegető!

Sőt, ebben a történetben is felbukkan a „magyar baloldal” szál: Deutsch szerint ugyanis az elmúlt hetekben a „magyar baloldal” is kezdeményezte az olaj- és gázembargót, „ahelyett, hogy kiálltak volna a legelemibb magyar érdek, a magyar emberek érdeke mellett”!

Most viszont, hogy az embargó hivatalos európai bizottsági javaslattá vált,

„úgy látszik hallgatnak, mint nyusziürülék a fűben, ami nyilvánvalóan azt jelenti, hogy ők továbbra is támogatják ezt a javaslatot”

– magyarázta a kormánypárti politikus, aki szerint a „magyar baloldal” minden nemzetközi vitában Brüsszel, és nem a magyar polgárok oldalán áll!

Álljanak végre a magyar polgárok oldalára, elemi érdeke Magyarországnak, a magyar gazdaságnak, a magyar családoknak, hogy ez az „őrült javaslat” ne valósuljon meg – mondta Deutsch.