Időjárás

Riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat több megyére

Politika

7 propagandista távozott a Hír TV-től – minden cégvezető nagyon figyeljen, mostantól bárhol felbukkanhatnak!

Baleset

Szörnyű baleset Nyárlőrinc határában, egy ember meghalt

Dobrev: Nyerni fogunk, Márki-Zay Péter lesz a miniszterelnök

RövidenRöviden
Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője és Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök nyilatkozik a sajtónak, miután leadták szavazataikat a budapesti Áldás utcai Általános Iskolában kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án.
Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője és Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök nyilatkozik a sajtónak, miután leadták szavazataikat a budapesti Áldás utcai Általános Iskolában kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Dobrev Klára arra számít, hogy nagyon sokan fognak elmenni szavazni. A Demokratikus Koalíció EP-képviselője férjével, Gyurcsány Ferenccel együtt adta le voksát vasárnap Budapest II. kerületében, az Áldás utcai általános iskolában.

„Az elmúlt hónapokban, az elmúlt másfél évben megszületett a kormányzóképes demokratikus többség Magyarországon. Többségnek hívom, mert, hogyha mindannyian elmennek szavazni, akkor biztos vagyok benne, hogy holnaptól kormányváltásról fogunk beszélni”

– fogalmazott szavazata leadása után Dobrev Klára, aki férjével és egyik gyermekével érkezett a szavazóhelyiségbe.

Arra a kérdésre, hogy ha nem az ellenzék nyer, mi lesz Márki-Zay Péter sorsa, azt válaszolta: „nyerni fogunk és miniszterelnök lesz”.

Ezek is érdekelhetnek

Itt a kormány friss bejelentése

A Fidesz szerint Gyurcsányék veszélyeztetik a magyarok munkahelyét és bérét

Brutális, több milliárdos bírsággal lehetetlenítené el az ellenzéki pártokat az Állami Számvevőszék

Gulyás Gergely: továbbra is Gyurcsány Ferenc a főnök

ÁSZ: Akkora támadás érte a szuverenitást és a demokráciát a legutóbbi választáson, hogy amiatt még a kampányfinanszírozási jelentés sem készíthető el időben

„Orbán az árakat emeli, Dobrev a béredet fogja!” – plakátkampányt indított a DK