Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Belföld

Már halottgyalázással is vádolja a kormánymédia Magyar Pétert

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Komoly fideszes győzelmet „jósol” a Medián

Szerintük szinte biztosra vehető Orbánék újrázása, csak a győzelem mértéke lehet kétséges.

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (elöl k) beszédet mond a párt eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a Bálna Budapest központban 2019. október 13-án. Mögötte Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke, a párt alelnöke, Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, a párt alelnöke, Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke, Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Németh Szilárd alelnök, Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, leköszönő főpolgármester és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b-j).
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (elöl k) beszédet mond a párt eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a Bálna Budapest központban 2019. október 13-án. Mögötte Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke, a párt alelnöke, Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, a párt alelnöke, Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke, Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Németh Szilárd alelnök, Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, leköszönő főpolgármester és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b-j). Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Medián felmérése szerint szinte biztosra vehető a Fidesz győzelme az április 3-i választáson, csak a mértéke lehet kétséges – olvasható a hvg.hu oldalon.

Azt írták, a Medián március végén készült felmérése szerint a nagyobbik kormánypárt megerősítette a február végén tapasztalt fölényét: bő egy héttel a választás előtt a szavazókorúak 40 százaléka, a választani tudók 50 százaléka támogatja.

Februárban a megkérdezettek 75, jelenleg viszont már 80 százaléka állította, hogy elmegy szavazni – ismertették, hozzátéve: a biztos szavazók 12 százaléka nem tudja vagy nem akarja megmondani, kire szavaz majd.

A portál szerint harmaduk kormányváltást, harmaduk a kormány maradását szeretné, és harmaduk nem tud dönteni. Ennek alapján a bizonytalannak vagy rejtőzködőnek nevezett csoport esetleges utolsó pillanatos döntése sem billentené el a választás kimenetelét az ellenzék javára – írták.

A kutatásból kiderült az is: a lakosság kétharmada és az ellenzéki szavazók harmada is a Fidesz győzelmére számít. Mostanra nemcsak a Fidesz-KDNP többsége, de az ország települési megosztottsága is megszilárdult: a kormánypárt-ellenzék szavazatarány Budapesten 27:45, vidéken viszont 43:29, a községekben 50:26 – olvasható a portálon.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt

Jelentősen csökkent a Fidesz támogatottsága egy év alatt

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter