Baleset

Kiderült, mi okozhatta a délelőtti vonatbalesetet Adácsnál

Bűnügy

Közösült vele, mielőtt elvágta a torkát: sokkoló részletek derültek ki a miskolci pályaudvaron talált holttest ügyében

Belföld

Kitiltotta Orbán Viktort a helyi lapból egy polgármester, eszeveszett jajveszékelést csapott a Fidesz

Németh Szilárd: a Magyar falu program a vidékfejlesztés csúcsa

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára egy őrtilosi villanypóznáról jelenti, hogy a település a Magyar Falu Program egyik nyertese.
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára egy őrtilosi villanypóznáról jelenti, hogy a település a Magyar Falu Program egyik nyertese. Fotó: Facebook/Németh Szilrd

„Hihetetlen fejlődés zajlik vidéken 2010 óta”, ennek a vidékfejlesztésnek a Magyar falu program (MFP) a csúcsa – ragadtatta el magát Németh Szilárd pénteken Őrtilosban, ahol annyira extázisba került a saját kormánya sikereitől, hogy egy villanypóznára is felcsimpaszkodott.

Az egykori rezsibiztos, fideszes pacalpápa, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára az MFP közel 110 millió forintos támogatásával elvégzett közútfejlesztések átadásán beszélt arról, hogy régebben „városi lázban” élt a társadalom, mindenki városba akart költözni, mert a falu elmaradott volt. A 2018-ban Orbán Viktor által meghirdetett MFP ugyanakkor lehetővé tette, hogy a vidéken élők semmiben ne szenvedjenek hiányt – mesélte.

Őrtilos, a Magyar Falu Program egyik nyertese.Hajrá, Szászfalvi László!

Posted by Németh Szilárd on Friday, March 18, 2022

Szászfalvi László, a térség országgyűlési képviselője (KDNP) is hozzátette a magáét a jelentős gondolatokhoz: a magyar vidék felkarolása, megerősítése a nemzet megerősítését is jelenti – találta fején a szöget.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!