Bűnügy

Bizonyíték került elő arról, hogy Orbán Viktor döntött a pedofil igazgató kitüntetéséről

Bűnügy

14 éves beteg gyereket molesztált hónapok óta egy 56 éves férfi Harkányban

Belföld

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Putyin magyar külügyminisztere: Ha nem épül atomerőmű, akkor nem lehet fenntartani a rezsicsökkentést

RövidenRöviden
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a magyar-szerb gazdasági vegyesbizottság ülése után tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2022. március 2-án.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a magyar-szerb gazdasági vegyesbizottság ülése után tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2022. március 2-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A „baloldalt” gyalázta Szijjártó Péter szerdán azután, hogy az ő kormánya szabadított Magyarországra az elmúlt években olyan mértékű orosz befolyást, hogy még akkor is a forint romlik a legjobban, ha Ukrajnában dúl háború.

Szijjártó a magyar-szerb gazdasági vegyes bizottság budapesti ülését követő sajtótájékoztatón arról magyarázott, hogy nem engedhetjük meg, hogy a magyar emberek fizessék meg a szomszédban zajló háború árát, ezért különösen megdöbbentőek a hazánk biztonságos energiaellátását veszélybe sodró nyilatkozatok a baloldali politikusok részéről!

A Putyin-kollaboráns magyarországi külügyminiszter azon akadt ki, hogy ellenzékiek az Oroszország érdekei szerint készülő paksi bővítés leállítását kezdeményezték. Szerinte ugyanis ezzel veszélybe sodornák hazánk biztonságának egyik legfontosabb alappillérét, a biztonságos energiaellátást.

Ezután jött az eszmefuttatás, mellyel gyakorlatilag beismerte Szijjártó, hogy 33 évvel a rendszerváltás után ugyanoda lökte vissza az Orbán-kormány Magyarországot, ahonnan elindult:

„Szeretném világossá tenni, hogy ha nem jön földgáz Magyarországra, akkor nem lesz fűtés, akkor nem fog működni az ipar és akkor nem lesznek munkahelyek. Ha nem épül atomerőmű Magyarországon, akkor nem lehet fenntartani a rezsicsökkentés eredményeit, akkor brutális energiaáremelkedés következik”

– fegyelmezett az orosz barátságrenddel kitüntetett fideszes.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Szijjártó szolgálatba helyezte magát: a jemeni húszi lázadók terrorszervezetté nyilvánítását kezdeményezte az EU-nál

Ungváron tárgyalt a legruszkibb magyar: Szijjártó szerint történtek biztató lépések

Szijjártó Péter elmagyarázta, hogy miért győzött mégis Orbán Viktor Brüsszelben

Két év alatt 564 milliárd forint kár érhette Magyarországot, amiért az oroszoktól vesszük a gázt

Orbán Viktor pénteken Törökországban fog szónokolni

Szijjártó ruszkibarát külügyér megkérte az ENSZ-t, hogy segítsen megfékezni a háborúkat