Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Putyin magyar külügyminisztere: Ha nem épül atomerőmű, akkor nem lehet fenntartani a rezsicsökkentést

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a magyar-szerb gazdasági vegyesbizottság ülése után tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2022. március 2-án.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a magyar-szerb gazdasági vegyesbizottság ülése után tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2022. március 2-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A „baloldalt” gyalázta Szijjártó Péter szerdán azután, hogy az ő kormánya szabadított Magyarországra az elmúlt években olyan mértékű orosz befolyást, hogy még akkor is a forint romlik a legjobban, ha Ukrajnában dúl háború.

Szijjártó a magyar-szerb gazdasági vegyes bizottság budapesti ülését követő sajtótájékoztatón arról magyarázott, hogy nem engedhetjük meg, hogy a magyar emberek fizessék meg a szomszédban zajló háború árát, ezért különösen megdöbbentőek a hazánk biztonságos energiaellátását veszélybe sodró nyilatkozatok a baloldali politikusok részéről!

A Putyin-kollaboráns magyarországi külügyminiszter azon akadt ki, hogy ellenzékiek az Oroszország érdekei szerint készülő paksi bővítés leállítását kezdeményezték. Szerinte ugyanis ezzel veszélybe sodornák hazánk biztonságának egyik legfontosabb alappillérét, a biztonságos energiaellátást.

Ezután jött az eszmefuttatás, mellyel gyakorlatilag beismerte Szijjártó, hogy 33 évvel a rendszerváltás után ugyanoda lökte vissza az Orbán-kormány Magyarországot, ahonnan elindult:

„Szeretném világossá tenni, hogy ha nem jön földgáz Magyarországra, akkor nem lesz fűtés, akkor nem fog működni az ipar és akkor nem lesznek munkahelyek. Ha nem épül atomerőmű Magyarországon, akkor nem lehet fenntartani a rezsicsökkentés eredményeit, akkor brutális energiaáremelkedés következik”

– fegyelmezett az orosz barátságrenddel kitüntetett fideszes.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten