Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Pedofilozott, szexuálisozott a családok kapcsán Orbán Viktor a rádiójában

Illetve kiderült, ha „Brüsszel” nem a magyar családokat támadja, akkor a farhát árát fogja!

Orbán Viktor miniszterelnök, mielőtt interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2021. október 1-jén.
Orbán Viktor miniszterelnök, mielőtt interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2021. október 1-jén. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A kormánynak a családok biztonsága az első – magyarázta Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című szokásos propagandaműsorában annak kapcsán, hogy a tavaszi országgyűlési választás időpontjára a kormány egy „gyermekvédelmi népszavazást” is beidőzített.

A miniszterelnök már most tudni véli, hogy lesznek támadások a családokat védő intézkedéseink miatt Brüsszelből! De ezeket ki tudjuk védeni, részben, mert vannak európai jogszabályok, amelyek a mi jogainkat is garantálják, részben pedig azért, mert az elmúlt időszakban, tíz-egynéhány évben a magyarok bebizonyították, hogy nem vagyunk gyávák, nem száll inunkba a bátorságunk, kiállunk a gátra és megvédjük a saját érdekeinket – hergelődött jó előre.

Arról is beszélt, Magyarország egy szabad ország, ahol a felnőttek maguk választhatják meg életformájukat, ám el kell ismerni a szülők azon jogát, hogy ők mondják meg, hogyan akarják nevelni gyermeküket, például olyan érzékeny kérdésben, mint a szexualitás.

Németország civilizált állam, mégis ott bukott le nemrég egy több száz fős pedofil hálózat

– hordott össze hetet-havat Orbán Viktor, mintha ennek lenne bármi köze is a homoszexuálisok ellen uszító fideszes népszavazáshoz, és akkor a 19 ezer pedofil fotóval megbukott, „mélyen vallásos” perui magyar nagykövet, Kaleta Gábor hazamenekítéséről nem is tett említést.

A kormányfő mindenesetre tovább búgatva magát arról is értekezett, hogy válságos helyzetekben az a kérdés, milyen mértékben szabad beavatkozni a gazdaság működésébe, pl. az áremelkedés „megfogásába”, és szerinte „Brüsszel” majd ezeket az intézkedéseket is támadni fogja, bizony!