Belföld

Szorul a hurok Sulyok Tamás nyakán: kezdeményezik a menesztését

Baleset

Kátyúba hajtott, meghalt egy rolleres Nyírteleken

Baleset

Megtalálták a verőcei hajóbaleset 19 éves áldozatának holttestét

Öten lettek milliárdosok tavaly a lottón, de repkedtek a százmilliók is

Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án.
Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Öt milliárdos, harminckettő százmilliós és több mint 3800 milliós nyereményt vittek el a játékosok 2021-ben – árulta el szerdán a Szerencsejáték Zrt.

  • Az ötös lottón 1294, a Luxoron és a Kenón 113-113, a Puttón 228, a Jokeren 267, míg a skandináv lottón 20 „millió feletti” nyertes volt.
  • Az ötös lottón három személy milliárdokkal gazdagodott, közülük kettő másfél-másfél milliárd, egy pedig majdnem hárommilliárd forintot vihetett haza.
  • A hatos lottón nyolc fő szakított milliókat, egyikük karácsony este nyerte meg a játék történetének legmagasabb összegű, 3,165 milliárd forintos főnyereményét.
  • Az Eurojackpot legnagyobb nyereménye bruttó 4 milliárd forint volt, és 64 nyertes vihetett haza egymillió forint feletti összeget, köztük 15-en tízmilliót, 7-en pedig százmilliót.
  • Kaparós sorsjegyekkel 642 játékos lett milliomos, 93-an a Kaszinó sorsjeggyel összesen 430 millió forintot vihettek haza, a Havi Bónusszal pedig 89-en nyertek milliós nagyságrendű összeget.

A sportfogadási termékek esetén is csörgött a kassza: az egymillió forint feletti kifizetések száma majdnem megnégyszereződött a Tippmixen, míg a Tippmixprón ötszörösére emelkedett 2020-hoz viszonyítva. Előbbi játékon 461, a Tippmixprón 427 esetben ért hétszámjegyű összeget a tét. A totón 62, míg a góltotón négy fogadó tudása és szerencséje kamatozott nagy összegben – írták.

A Kincsem+ és a Kincsem+ TUTI játékokkal 80 játékosuk nyert hétszámjegyűt meghaladó összeget, ők összesen 405 millió forintot zsebelhettek be, a legnagyobb nyeremény pedig több mint 92 millió forint volt.

Kapcsolódó hírek

Nyílik az ország első Primark üzlete, már megvan a dátum

Tragédia Kiskunmajsa közelében: egy fiatal férfi az áldozat

Új milliárdos született, valaki elvitte a hatos lottót

Megdrágul a lottózás szeptembertől, itt vannak az új árak

Nagy segítség a magyar családoknak: adómentes lesz a lottó ötös a kormány javaslatára

Ezért már Mészáros Lőrinc is lehajolna: több mint négymilliárd forint a főnyeremény az Ötöslottón

Két telitalálatos is volt a Skandináv lottón, valakik egyenként 272 milliót nyertek

10 milliót nyert tippmixen egy abdai férfi

Visszatér a lakásnyeremény, 110 milliós kőbányai lakást lehet nyerni

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!