Bűnügy

Halálra vert egy idős nőt egy fiatalkorú férfi Borsodban

Baleset

Tűzforró autóban rekedt egy kétéves kisfiú Komáromban

Oktatás

Bejelentették, szeptembertől ezeket tilos lesz bevinni az iskolába

Öten lettek milliárdosok tavaly a lottón, de repkedtek a százmilliók is

Bemutatták a SzerencseSzombat megújult stúdióját
Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Öt milliárdos, harminckettő százmilliós és több mint 3800 milliós nyereményt vittek el a játékosok 2021-ben – árulta el szerdán a Szerencsejáték Zrt.

  • Az ötös lottón 1294, a Luxoron és a Kenón 113-113, a Puttón 228, a Jokeren 267, míg a skandináv lottón 20 „millió feletti” nyertes volt.
  • Az ötös lottón három személy milliárdokkal gazdagodott, közülük kettő másfél-másfél milliárd, egy pedig majdnem hárommilliárd forintot vihetett haza.
  • A hatos lottón nyolc fő szakított milliókat, egyikük karácsony este nyerte meg a játék történetének legmagasabb összegű, 3,165 milliárd forintos főnyereményét.
  • Az Eurojackpot legnagyobb nyereménye bruttó 4 milliárd forint volt, és 64 nyertes vihetett haza egymillió forint feletti összeget, köztük 15-en tízmilliót, 7-en pedig százmilliót.
  • Kaparós sorsjegyekkel 642 játékos lett milliomos, 93-an a Kaszinó sorsjeggyel összesen 430 millió forintot vihettek haza, a Havi Bónusszal pedig 89-en nyertek milliós nagyságrendű összeget.

A sportfogadási termékek esetén is csörgött a kassza: az egymillió forint feletti kifizetések száma majdnem megnégyszereződött a Tippmixen, míg a Tippmixprón ötszörösére emelkedett 2020-hoz viszonyítva. Előbbi játékon 461, a Tippmixprón 427 esetben ért hétszámjegyű összeget a tét. A totón 62, míg a góltotón négy fogadó tudása és szerencséje kamatozott nagy összegben – írták.

A Kincsem+ és a Kincsem+ TUTI játékokkal 80 játékosuk nyert hétszámjegyűt meghaladó összeget, ők összesen 405 millió forintot zsebelhettek be, a legnagyobb nyeremény pedig több mint 92 millió forint volt.

Ez is érdekelhet:
Nyomozást rendelt el az ügyészség Varga Judit feljelentése nyomán, a legutóbbi Ördög Ügyvédje-poszt miatt

Kapcsolódó hírek

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Nagy segítség a magyar családoknak: adómentes lesz a lottó ötös a kormány javaslatára

Ömlenek a Szerencsejáték-milliárdok a NER-es „művészekhez”, lakájokhoz, fideszes politikusok testvéreihez

Ezért már Mészáros Lőrinc is lehajolna: több mint négymilliárd forint a főnyeremény az Ötöslottón

10 milliót nyert tippmixen egy abdai férfi

Új milliárdos született, valaki elvitte a hatos lottót

Visszatér a lakásnyeremény, 110 milliós kőbányai lakást lehet nyerni

Két telitalálatos is volt a Skandináv lottón, valakik egyenként 272 milliót nyertek