Két éve 48 milliót nyert, most hajléktalanként él „milliomos Zsolti”

Számolatlanul adta a kölcsönöket, két hónap alatt el is fogyott a pénze.

Két éve 48 milliót nyert, most hajléktalanként él „milliomos Zsolti”

Hajléktalanként tengeti életét a 44 éves Varga Zsolt, aki két éve megütötte a főnyereményt a skandináv lottón, 48 millió forintot szakítva a szerencsés számokkal – írja a Blikk. A lap azután beszélgetetett a férfival, hogy egy verés után bekötözött fejjel kiengedték a kaposvári kórházból.

„Eljártunk a családdal a Balatonra wellnessbe, aztán jöttek az újdonsült legjobb barátok, én pedig számolatlanul adtam kölcsön annak, aki kért. Közülük ma senki sem áll szóba velem. A pénzem két hónap alatt elfogyott, de a szétszórt millióknál sokkal jobban fáj a gyerekeim hiánya, hogy nem ölelhetem át őket, nem lehetnek rám büszkék”

– mesélte a férfi, akit ismerősei csak „milliomos Zsoltinak” hívnak.

Elárulta, ivott, többször elverte a feleségét, aki végül otthagyta. A férfi félretett ötmilliót a gyerekeinek, mikor azonban felélte a vagyont, azt is elverte. Ezt követően eladta a feleségével újonnan vett házukat, azóta egyedül él, jelenleg a falu legszélén egy romos házban. Nincs senkije, és miután két sorstársa pénzért és cigiért úgy megverte, hogy rohammentő vitte kórházba, senki sem látogatta meg.

A magas életnek már csak az emléke maradt: a férfi néha segít a szomszédnak, ha valakitől kap fél kiló kenyeret, már jó napja van. Úgy gondolja, megoldódna minden gondja, ha kimehetne Németországba segédmunkára.

Kapcsolódó hírek