Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Az MTI bemondta, hogy Mészáros Lőrinc saját zsebből kompenzálja a szegedi nyugdíjasokat

Miután a cége felére csökkentette a helyiek fürdőkedvezményeit, a nyugdíjas bérletet pedig megszűntette.

Mészáros Lőrinc a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének avatásán a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án.
Mészáros Lőrinc a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének avatásán a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Kompenzálja a szegedi nyugdíjasokat „Mészáros Lőrinc” – közölte a Mészáros Csoport hétfőn az MTI-vel.

Orbán Viktor strómanjának cégformája állítólag azt írta, a szegedi nyugdíjasok levélben fordultak Mészáros Lőrinchez, hogy újra a régi kedvezményes bérletekkel vehessék igénybe a Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdő- és wellness-szolgáltatásait.

A közleményben olyanokat állítanak, hogy Mészáros Lőrincnek, mint az OPUS GLOBAL Nyrt. többségi részvényesének a szegedi fürdő üzletmenetébe, menedzsment-döntéseibe nincs beleszólása,

de magánszemélyként a „társadalmi felelősségvállalás jegyében” (:DDD) kompenzációt nyújt a helyben élő nyugdíjasoknak, akik így a teljes 2022-es évre újra a 2019-es kedvezményes árakon válthatják meg a két bérlet-típust.

A Mészáros Csoport és a tulajdonos karitatív tevékenysége a gyermekekre fókuszál, ugyanakkor mind a tavalyi, mind az idei karácsonyi élelmiszeradományból részesültek egyedülálló, idős emberek is. A nyári nagycsaládos- és egyszülős családok ingyenes üdültetését pedig az idén kiterjesztették a nagyszülőkre is, hogy a pandémia miatti elszigetelődés után újra közös élményt nyújtsanak a többgenerációs családoknak – magyarázta még a közleményben az állami közbeszerzésekből dollármilliárdossá vált nagylelkű oligarcha cége.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten