Mi történt? Fapados repülővel jött haza Tiborcz István Marbelláról

Tiborcz István, Orbán Ráhel férje és Orbán Viktor miniszterelnök pálinkáznak 2013 decemberében.
Tiborcz István, Orbán Ráhel férje és Orbán Viktor miniszterelnök pálinkáznak 2013 decemberében. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Tisztára mint a földi halandók, egy fapados WizzAir repülővel jött haza kedden Marbelláról Tiborcz István, Orbán Viktor milliárdos veje – írja a Blikk.

Mint ismert, a miniszterelnök lánya, Ráhel és családja idén nyár végén költöztek ki a spanyolországi tengerparti városba, mivel Tiborcz István cége ott szállt be egy szállodaüzletbe.

A Blikk olvasóriportere most több fotót is készített az „üzletemberről” a malagai repülőtér várójában és a Budapestre tartó WizzAir gépén is.

A szemtanú szerint a kormányfő vejét láthatóan többen felismerték, fényképezték, de Tiborcz Istvánt ez nem zavarhatta: annak ellenére, hogy észrevette az érdeklődést, nem szólt rá az alkalmi fotósokra.

Orbán Ráhel a kiköltözésükkor arról írt az egyik közösségi média oldalán, hogy nagyon izgatottak a költözés miatt, mert a család új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhetik a gyerekek a tanévet. Az öt éves Alízt – aki a miniszterelnök legidősebb unokája – egy marbella-i nemzetközi magániskolába íratták be, ahol angolul és spanyolul zajlik az oktatás.

Kapcsolódó hírek