Tóth Gabi ismét kifakadt: „Mi közöm nekem a politikához?”

Úgy véli, aljas eszközökkel igyekeznek őt hitelteleníteni.

Tóth Gabi muzsikusnő.
Tóth Gabi muzsikusnő. Fotó: TV2

Hirtelen pálfordulása és hivalkodó magyarkodása miatt továbbra is kapja az ívet Tóth Gabi, aki most egy újságíró miatt írt hosszú bejegyzést közösségi oldalán.

Az énekesnő, aki Ferenc pápa előtt is énekelt, most azért fakadt ki, mert tudomása szerint az újságíró az ismerőseinél érdeklődött felőle. Gabi ezt nem nézte jó szemmel, ezért felhívta a sajtómunkást. Ez viszont nem válthatta be a reményeit, mert bejegyzésében azt írja, az illető nem volt kíváncsi rá, és nem érdekelte „az igazság”. Mindezt állítólag sértő módon hozta az énekesnő tudomására.

Tóth Gabi ebből arra következtetett, hogy már megint indokolatlanul bántják.

„Azt érzem, hogy tovább folytatják az ellenem irányuló gyűlöletkampányt, és megpróbálnak hitelteleníteni, mindegy, milyen módon és milyen eszközzel, de ez a cél”

– írta, majd egyértelműsítette, hogy szerinte mi miatt lehet szálka egyesek szemében. „Értem én, hogy jövő áprilisban választás lesz, de mi közöm van nekem a politikához?” – kérdezte Tóth Gabi, aki valahogy azóta van karrierje csúcsán, mióta népnemzeti köntösbe bújt.

Úgy véli, aljas eszközökkel igyekeznek őt hitelteleníteni, megy a személyeskedés, a bullying, a karaktergyilkolás.

„Primitív eszközök arra, hogy lejárassanak csak azért, mert más a hitem, az életmódom, más dolgokat képviselek, mint amit szerintük kellene”

– állapította meg az énekesnő.

Kapcsolódó hírek