Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

A Századvég kikutatta, hogy továbbra is Orbánt akarja a nép

A kormánypárti „kutatócégnél” még nem aggódnak.

Orbán Viktor miniszterelnök a magyarországi szabad pálinkafőzés 10. évfordulóján szervezett ünnepségen a Zala megyei Becsehelyen 2020. szeptember 27-én.
Orbán Viktor miniszterelnök a magyarországi szabad pálinkafőzés 10. évfordulóján szervezett ünnepségen a Zala megyei Becsehelyen 2020. szeptember 27-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Miután Márki-Zay Péter fölényesen megnyerte az ellenzéki előválasztás második fordulóját, s ezzel ő lett az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje, az elfogulatlansággal nehezen vádolható Századvég kikutatta, hogy továbbra is Orbán Viktort akarja a nép miniszterelnöknek.

Az Origón megjelent írás szerint ugyanis a válaszadók 51 százaléka szeretné kormányfőnek Orbánt a következő négy évben, Márki-Zay Péternek viszont „csak” 41 százalék adna esélyt, míg a megkérdezettek 8 százaléka nem tört lándzsát egyik politikus mellett sem.

A közvélemény-kutatás szerint Márki-Zayt a budapestiek 54 százaléka szeretné miniszterelnöknek, a megyeszékhelyen élők körében 42 százalékos, a városok és a falvak lakosságát nézve pedig 37 százalékos hátszele van.

Orbánra a megkérdezett fővárosiak 38 százaléka, a megyeszékhelyen élők 52 százaléka, a városok és falvak megkérdezettjeinek 54, illetve 56 százaléka szavazna.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz