Bűnügy

Őt keresik a józsefvárosi emberölés miatt

Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Belföld

Már halottgyalázással is vádolja a kormánymédia Magyar Pétert

Ahogy a Századvég elemzője magasztalja a nemzeti konzultációt, úgy nem magasztal senki

RövidenRöviden
Ahogy a Századvég elemzője magasztalja a nemzeti konzultációt, úgy nem magasztal senki
Fotó: Facebook/Kassai Dániel

A nemzeti konzultáció intézménye nyomán a kormányzati döntések az emberek akaratával összhangban történnek, illetve az eredményük nemzetközi, uniós színtéren legitimációt nyújt a kormány számára – magyarázta el Palóc André, a Századvég vezető elemzője az M1 nézőinek csütörtökön.

Mint ismert, Orbán Viktor nemrég bejelentette, hogy ismét nemzeti konzultációt indít a kormány, mely a gazdaság újraindítására vonatkozó „kérdések” mellett a migrációra is ismét kitér.

Palóc most teljes mellszélességgel kiállt a közpénznyelő propagandahúzás mellett. Mint mondta,

a baloldal azért kritizálja a nemzeti konzultáció intézményét, mert a jobboldallal ellentétben a baloldali kormányok nem társadalmi konszenzus mentén hozzák meg a döntéseket!

Vagyis előbb hozzák meg a döntést, és utána megpróbálják azt ráerőltetni a társadalomra. Úgy vélekedett: miközben az elmúlt időszakban sok kormány belebukott a járvány kezelésébe, a magyar kormány éppen a nemzeti konzultációnak köszönhetően sikeresen, a társadalmi konszenzus mentén tudta kezelni a pandémiát (bár ezekről a sikerekről a 30 ezer elhunyt már sajnos nem tud nyilatkozni – a szerk.).

A Századvég munkatársa rámutatott: a konzultáció fontos következménye az is, hogy az uniós térben is felhatalmazást ad a kormány számára, hiszen Brüsszelben is bemutatható, hogy a kormány az emberek akaratának megfelelően cselekszik.

A sikerét az is mutatja, hogy mára számos más ország, például az Egyesült Királyság, Franciaország és Írország is alkalmazza ezt az intézményt – zárult a dicshimnusz.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

10,9 milliárdot költhettek el Rogánék a legutóbbi, nemzeti szuverenitásról szóló konzultációra

Nyomkövetővel buktatták le a kormányt: még be sem érkezett a válaszlevél, már megvolt a nemzeti konzultáció végeredménye

Megvan a nemzeti konzultáció eredménye, meg fogsz lepődni!

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz

Rubeljobboldal: magyar politikusok is kaphattak pénzt Moszkvából oroszbarát propaganda terjesztéséért