Gulyás Gergely becsapta a Kormányinfó nézőit

Ismét kiderült, milyen az, amikor a propagandakormány minisztere „jól informált”.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2021. július 7-én.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2021. július 7-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az ellenzéki előválasztás végeredmény előre lefutott, Karácsony Gergely lesz a miniszterelnök-jelölt, egy előre megkoreografált forgatókönyv zajlik

magyarázta Gulyás Gergely a szeptember 29-i Kormányinfón, ám alig egy hét után kiderült, hogy hazudott, blöffölt, nincs ilyen forgatókönyv, hiszen Karácsony Gergely nem lesz ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Külön érdekes, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter arról is beszélt, ő bizony azért tudja ezt ilyen biztosan, mert „jól informált”.

Emlékezetes, nem először keverte magát hazugságba a kormányzati propaganda szószólója. Korábban olyan utólag hamisnak bizonyult állítások is elhangzottak tőle, mint hogy minden beteget meg fognak gyógyítani a járványban, hogy a kínai vakcinákkal nem lesz gond, vagy hogy a vadászati világkiállításnak 1 millió látogatója lesz.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek