Bűnügy

Mészárlás készült Sajókazán, az egész osztályt meg akarta ölni egy diák

Bűnügy

Megöltek egy férfit egy miskolci áruház parkolójában

Belföld

Azonnal lemondott Orbán minisztere a tegnapi csúfos kudarcuk után

Babakocsis, karon ülő gyerekes Békemenettel rúgna alá a CÖF a „hazánkban lébecoló ellenzéknek”

Babakocsis, karon ülő gyerekes Békemenettel rúgna alá a CÖF a „hazánkban lébecoló ellenzéknek”
Fotó: MTI/Balázs Attila

Nem hagyjuk a magyar szuverenitást – tájékoztatott Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum alapítója az október 23-ra tervezett kilencedik Békemenetről szóló budapesti sajtótájékoztatón még hétfő este.

Csizmadia László, aki egy másik civil szervezetnek csúfolt orbánista gittegyletnek, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítványnak kuratóriumi elnöke is, az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján megtartandó Békemenettel kapcsolatban üzenetet fogalmazott meg Brüsszelnek és a „hazánkban lébecoló ellenzéknek”.

Brüsszelnek címezve arra figyelmeztetett: a magyar jogállamiság a magyar demokrácián nyugszik, és visszautasítják a népfelség elvén ejtett sebeket! „Demokrácia csak ott van, ahol az emberek elmondhatják a véleményüket saját sorskérdéseikről, úgy élhetik az életüket, ahogy szeretnék – magyarázta az MTI tudósítása szerint.

Természetesen az ellenzék is megkapta a magáét, Csizmadia László azt mondta: „semmire sem volt jó” 2002-2010 között, 2006-ban pedig egy délután alatt „államterrorral véres köztársaságot hozott létre” a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Astoriánál.

A következő Békemenet október 23-án babakocsival, karon ülő gyerekekkel vonul végig azon az útvonalon, ahol „ők ezt a balhét elkövették” – mondta Csizmadia László.

Bencsik András újságíró, a Demokrata főszerkesztője, a következő Békemenet okairól szólva kiemelte: nem szabad engedni, hogy az „elképesztően zajos és agresszív” ellenzéki propagandakampány bárkit is elbizonytalanítson. A Békemenet erőt adhat ehhez is – tette hozzá az ember, aki nemrég páros lábbal szállt bele Ferenc pápába, illetve azon véleményét sem rejtette véka alá, hogy szerinte a sátán átvette az uralmat Európában.

Bencsik Robert Schumant, az EU egyik alapítóját idézve hangsúlyozta: Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz. Hozzátette, hogy „egy veszedelmes politikai bűnöző készül visszatérni a hatalomba, úgy hívják Gyurcsány Ferenc”.

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK elnöke a felejtésben bízik, meg kell mutatnunk, hogy ez az ember nem térhet vissza – magyarázta Bencsik, aki korábban az amazonasi erdőtűz focilabdán történő demonstrálásával tette oda magát a közjóért.

Ez is érdekelhet: Frontális karambol Győrújbarátnál, meghalt egy vétlen házaspár

Kapcsolódó hírek

Orbán újabb elképesztő sületlenséggel hergel a rádiójában

Kilép a KDNP az Európai Néppártból

Így néz ki a Margitsziget a tegnapi Békemenet-csorda után – fotók

Ekkora a baj? Orbán Viktor is bedobja magát a Békemeneten

Rendesen betojhattak: Orbán Viktor is beszédet mond a Békemeneten

Orbán Viktor könnyeivel küszködött, amikor szektásai a nevét skandálták

Pánik a Fideszben: hamarosan újabb Békemenetet hirdethetnek, az is megvan, mikorra

Megindulnak a ruszkibarát békegalambok: minden idők legnagyobb Békemenetére számítanak a szervezők

Eldőlt: jön a Békemenet, a Margitszigeten, fák között fognak bujkálni

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!