Kovács Zoltán: a gyerekek a vadászati kiállítás legfontosabb célközönsége

Kovács Zoltán: a gyerekek a vadászati kiállítás legfontosabb célközönsége
Fotó: Facebook/Kovács Zoltán

A gyerekek a vadászati világkiállítás programsorozatának legfontosabb célközönségét jelentik – magyarázta az állami propagandamédiának Kovács Zoltán, az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos pénteken.

Kovácsi a Somogy megyei Kaszói Kirándulóközpontban, az emlékpark és az Erdei Muzsika zeneszínpad avatásakor ragadtatta el magát, azt állítva: eddig több mint 53 ezer diák regisztrált a Hungexpo programjainak meglátogatására, és ebben még nincsenek benne a vidéki helyszínek!

Felhívta ugyanakkor a figyelmet a vidéki programsorozat fontosságára. Mint fogalmazott, „a szívét-lelkét a programnak a vidéki programsorozat is jelenti”.

A kormánybiztos hozzátette, hogy a somogyi konzorciumnak – amelynek Kaszó is része – nagyon sok, a gyermekeknek és a családoknak szóló programja van.

A vidéki helyszíneken a komplexitás és az összetettség magától adott; aki például ellátogat Kaszóra, láthat és akár simogathat állatokat, felülhet a kisvasútra, a tanösvényeken pedig megismerkedhet az erdőhöz kapcsolódó tudással – fejtette ki Kovács Zoltán.

Kapcsolódó hírek