Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Az Origo szerint pont annyian kíváncsiak a vadászati kiállításra, mint ahányan a Gyurcsány-petíciót is aláírták

Véletlenül az is 700 ezer lett.

Preparált vaddisznókat néz egy érdeklő a Magyarország erdeinek élővilágát bemutató vadászati világkiállításon a budapesti Hungexpón 2021. szeptember 28-án.
Preparált vaddisznókat néz egy érdeklő a Magyarország erdeinek élővilágát bemutató vadászati világkiállításon a budapesti Hungexpón 2021. szeptember 28-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ugrasztották a kormányzati kommunikációt, miután többek között mi is megírtuk, hogy egy szombat délutáni helyszíni videó szerint élő ember nem lézengett a 70 milliárdból összecsődített Semjén-féle dögkiállításon.

Az Origo most arról sivalkodik, hogy de bizony „óriási az érdeklődés” a Vadászati és Természeti Világkiállítás iránt, a látogatók száma ugyanis már közelíti a 700 ezret. (És csak remélni tudjuk, hogy nem keverték össze a „statisztikát”, ugyanis Orbán Viktor szerint a Gyurcsány-megállító petíciót is éppen ennyien írták alá.) Mindenesetre az Origo cikkének következő mondatában már az szerepel, hogy

„az »Egy a természettel« Vadászati és Természeti Világkiállításon az első három napon közel 40 ezer látogató volt”,

amit legalábbis elég nagyvonalúan kell összeadni, hogy kijöjjön a 700 ezer, de hát kik vagyunk mi, hogy a hazudozásai miatt a legtöbb sajtópert veszítő Origo számait megkérdőjelezzük?

Bors Richárd, a rendezvény szakmai igazgatója egyébként a látogatószámról állítólag azt mondta, hogy azt úgy kell értelmezni, hogy az eseményt nem csupán a fővárosban tartják!

A baloldal sajtója tehát ismét hazugságokat terjeszt egy sikeres magyar rendezvényről – állapította meg a kormányzati heccportál.