Fordulat: Karácsony Gergely kihátrált Tóth Csaba mögül

Karácsony Gergely főpolgármester a Főpolgármesteri Hivatal, Hol szabad vagy, otthon vagy - Budapest mindenkié! elnevezésű rendezvényén az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján a Városháza parkolójában 2019. október 23-án.
Karácsony Gergely főpolgármester a Főpolgármesteri Hivatal, Hol szabad vagy, otthon vagy - Budapest mindenkié! elnevezésű rendezvényén az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján a Városháza parkolójában 2019. október 23-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Zajlik az RTL Klubon az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek vitája, ahol Karácsony Gergely nagy meglepetésre bejelentette, hogy a korrupciógyanús ügyei miatt már nem szavazna Zuglóban Tóth Csabára, és Hadházy Ákost támogatja.

Emlékezetes, az MSZP maffiózójának sötét ügyei közül a múlt héten ásott elő Hadházy egy alapítvány mögé rejtett szövevényes ingatlanbirodalmat, ami miatt aztán Jakab Péter etikai vizsgálatot is kezdeményezett Tóth ellen. Ebből végül az MSZP, a Párbeszéd és az LMP együttes ténykedése miatt nem lett semmi.

Sőt, az ügy újabb pikáns fordulataként ma már egy MSZP-s hangosbemondó bosszúból azt kiabálta a zuglói utcákon, hogy „Hadházy Ákos megint hazudott”.

Kapcsolódó hírek