Ellenzékiek hangosbemondóból bömböltetik Zuglóban, hogy „Hadházy Ákos megint hazudott”

Az MSZP, a Párbeszéd és a DK logóival ellátott hangosbemondó hirdeti Zuglóban 2021. szeptember 24-én, hogy Hadházy Ákos szerintük hazudott.
Az MSZP, a Párbeszéd és a DK logóival ellátott hangosbemondó hirdeti Zuglóban 2021. szeptember 24-én, hogy Hadházy Ákos szerintük hazudott.

„Hozzászoktam, hogy minden leleplezés, minden Korrupcióinfó után hazugnak neveznek. Az viszont új, hogy ezt hangosbemondóval kürtölik világgá”

– írja Hadházy Ákos a Facebook-oldalán, videót is mutatva arról, ahogy egy, az MSZP, a Párbeszéd és a DK logóival, politikusaival felmatricázott autó agitál a Tóth Csaba melletti voksolásra Zuglóban, többek között azt állítva, hogy „Hadházy Ákos megint hazudott”. A független képviselő szerint „ugyanez megy telefonon, közvélemény-kutatásnak álcázva is”.

A zuglói ellenzék-maffia nekifeszülésének előzménye az lehet, hogy Hadházy a múlt héten egy alapítvány mögé rejtett szövevényes ingatlanbirodalmat ásott ki ellenfele, Tóth Csaba sötét ügyei közül, mire Jakab Péter etikai vizsgálatot kezdeményezett Tóth ellen.

Az MSZP, a Párbeszéd és az LMP tegnap végül együttesen meghiúsította, hogy az Országos Előválasztási Bizottság egyáltalán foglalkozzon az üggyel, amivel ugyanakkor nem tisztázódtak a Tóth ellen felhozott vádak, csupán megmenekült az MSZP-s az etikai vizsgálattól.

Fura logikával ezt a manővert bömbölteti most úgy a szocialisták és más ellenzékiek hangosbemondója, hogy „Hadházy hazudott” Tóth Csabáról.

Hadházy bejelentette, a „lejárató, hazug kampány miatt” haladéktalanul az OEVB-hez fordul.

Kapcsolódó hírek