Politika

Magyar Péter: közzéteszem a felvételt, ami miatt a kormánynak le kell mondania

Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

A dilivonaton nincsen fék: vándorkiállítás indult útjára a 2006-os tüntetésekről

Több mint 20 településen fogják emlékeztetni az embereket „a békés tüntetések leverésére”.

RövidenRöviden
Érdeklődők a Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök által elmondott Őszödi beszéd elhangzása után 2006-ban kirobbant tüntetések eseményeit, a "rendőrterrort" bemutató országjáró vándorkiállítást nézik meg a megnyitó napján a fővárosi Erzsébet téren 2021. szeptember 18-án.
Érdeklődők a Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök által elmondott Őszödi beszéd elhangzása után 2006-ban kirobbant tüntetések eseményeit, a "rendőrterrort" bemutató országjáró vándorkiállítást nézik meg a megnyitó napján a fővárosi Erzsébet téren 2021. szeptember 18-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök által elmondott Őszödi beszéd elhangzása után 2006-ban kirobbant tüntetések eseményeit, a „rendőrterrort” bemutató országjáró vándorkiállítás indult útjára Vérbe fojtott köztársaság címmel a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szervezésében a Nemzeti Jogvédő Szolgálat kezdeményezésére szombaton Budapesten.

Ifj. Lomnici Zoltán a CÖF-CÖKA szóvivője a megnyitón arról magyarázott: azért jött létre a kiállítás, hogy emlékeztessék az embereket a 2006-ban történtekre, a békés tüntetések leverésére, azokra a napokra, amelyek a magyar történelem legsötétebb napjai közé tartoznak!

Gaudi-Nagy Tamás, a NJSZ ügyvezetője úgy vélekedett, hogy az elmúlt ötven év legvéresebb karhatalmi erőszakja valósult meg 2006 szeptemberében és októberében.

A vándorkiálítás, amelyet egy kamion rakterében rendeztek be, országjáró körútja során több mint 20 településen lesz látható október 23-ig.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Gyurcsány megszólalt, súlyos dolgot borított a rendőrségről

Gyurcsány Ferenc már az Indexen bábozza a demokráciát

Gyurcsány Ferenc a megalázott Orbán lehúzott sliccéről posztolt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány