Tóth Csaba nem vesz részt az előválasztási vitán, és feljelentette Gulyás Mártont

Karácsony Gergely hírhedt pártfogoltja nem kér a vitából, mert érdeksérelem érte.

Tóth Csaba, MSZP-s országgyűlési képviselő.
Tóth Csaba, MSZP-s országgyűlési képviselő. Fotó: Facebook/Tóth Csaba

Megfutamodott az előválasztási viták talán legjobban várt zuglói epizódja elől Tóth Csaba, az MSZP politikusa: nem vesz részt a Partizán által szervezett eseményen Hadházy Ákossal. A szoci maffia zuglói kiskirálya erről saját Facebook-videójában tett bejelentést.

„Tudom, hogy egy politikusnak sok mindent el kell tűrnie, sok mindent el kell viselnie. Nem csak a politikai ellenfeleinek az aljas, lejárató gyűlöletkampányát, de sajnos sok esetben egyes médiumok részrehajló, közvéleményt félretájékoztató megnyilvánulásait is. De mindent azért nem, most betelt a pohár. Gulyás Márton a Partizánban Karácsony Gergellyel folytatott interjúja során olyan kérdésekbe csomagolt vádakat fogalmazott meg személyemmel kapcsolatban, amelyekért a mai napon, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt feljelentettem. Így a mai napon a stúdióban nem, viszont valamikor a bíróságon fogunk majd találkozni” – fenyegetett Tóth Csaba.

Az MSZP-s politikus arról is magyarázott: fontosnak tartja a képviselőjelölti vitákat, ezért is hívta meg augusztus 25-én Hadházy Ákost a Zugló TV-be, de eddig a meghívásra nem kapott érdemi választ, viszont ennek ellenére 17-én várja a stúdióban.

Tóth bejelentésére a Partizán szintén a Facebookon reagált, Gulyásék többek között azt írták:

„Eddig úgy tudtuk, hogy ún. »kérdésekkel provokálni« kizárólag a kormánypárti képviselők által bevetett érvelés a kényesebb, nehezebb interjú/vitahelyzetek elkerülésére. Ebben úgy tűnik tévedtünk.”

Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője pár perccel ezelőtt videót posztolt: ebben közölte, hogy a pénteken…

Posted by Partizán on Monday, September 13, 2021

Hozzáteszik, a vitát az MSZP-s nélkül is megtartják este 7 órakor, annyi résztvevővel, amennyi megjelenik, Gulyás Márton pedig a műsorban fogja ismertetni a Partizán álláspontját Tóth vádjaira.

Kapcsolódó hírek