Soros-riadót fújt a kormány, ismét meghosszabbítják a migráció miatti válsághelyzetet

Mert félő, hogy Karácsony Gergely Afganisztánt csinálna Abasárból.

Soros-riadót fújt a kormány, ismét meghosszabbítják a migráció miatti válsághelyzetet
Fotó: Facebook/Gémes László

Isten tudja hányadszor a kormány ismét meghosszabbítja a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet, jelentette be a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A döntést a határon állítólag egyre növekvő migrációs nyomás és az afganisztáni események miatt várható újabb migrációs hullám indokolja, ezért a kormány fél évvel ismét meghosszabbítja pánikoltatást. Úgy vélik, a világjárvány miatti gazdasági problémák és az afganisztáni események újabb migrációs hullámot indítanak el, amely az iszlám szélsőségesek számára is újabb lehetőség eljutni Európa belsejébe.

A KTK aggasztónak nevezte, hogy szerintük „a brüsszeli és baloldali bevándorláspárti erők a mostani eseményeket is arra akarják felhasználni, hogy véghez vigyék a Soros-tervet, Európából bevándorlókontinenst akarnak csinálni”.

Ehhez – fűzték hozzá – ismét megpróbálják ráerőltetni a betelepítési kvótát az uniós tagállamokra és újra növelik a nyomást a magyar bevándorláspolitikára. A most lezárult nemzeti konzultációban a kormány ezért is kérte ki ismételten a magyar emberek véleményét a migrációról – idézte fel az írásos összegzés.

„Aggasztónak találjuk, hogy a magyar baloldal is bevándorláspárti és – ahogy arra Karácsony Gergely főpolgármester egy német lapnak adott interjújában utalt – a közelgő választási kampány miatt a migrációs tervüket szándékosan titkolják a magyar emberek előtt”

– hordott össze hetet-havat a kormányzati „tájékoztatatás”.

Egyúttal rögzítették, hogy a magyar kormány továbbra is nyílt és egyértelmű bevándorláspolitikát folytat „fenntartjuk a határkerítést, biztosítjuk a határvédelmet, és a brüsszeli vitákban is azt a határozott álláspontot képviseljük, hogy visszautasítjuk a migránsok betelepítését, és Európát és Magyarországot meg kell védeni a tömeges bevándorlástól”!

„A nemzeti kormány nem fogja engedni, hogy hazánkból is bevándorló országot csináljanak” – ragadtatta el magát a KTK, mintha bárkik is Magyarországra akarnának bevándorolni, nem pedig innen mennek el folyamatosan a magyar fiatalok.

Kapcsolódó hírek