Bűnügy

Nyomoz a rendőrség, miután egy felügyelő úgy felrúgott egy kisfiút Szolnokon, hogy fejre esett

Belföld

Az iskolázatlanok és az idősek tartják hatalomban a Fideszt

Bűnügy

Vízbe akartak fojtani egy rendőrt Oroszlányban

Bagi Iván, Nagy Feró, Eperjes Károly – érkeznek az udvari művészek a kötcsei piknikre, mutatjuk fotókon

HAVASI Bertalan; ORBÁN Viktor
Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2021. szeptember 4-én. Balra Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Ma tartják Kötcsén az idei Polgári Piknik nevű rendezvényt, ahol Orbán Viktor hagyományosan irányt mutat párttársainak és a fideszes holdudvarnak.

Az eseményen a Népszava információi szerint a miniszterelnök elemzi majd az afgán konfliktust, szóba kerül a „hanyatló Nyugat”, és minden bizonnyal hangsúlyos téma lesz a jövő évi választás is.

A piknikre a politikusok mellett sorra érkeznek Orbán Viktor rajongói a művészvilágból is. Az idén Kossuth-díjat kapott Nagy Feró például annyira hálás, hogy díszmagyart is felöltött miniszterelnök úr tiszteletére:

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Nagy Feró Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, dalszövegíró nyilatkozik a sajtó munkatársainak a kötcsei Dobozy kúriánál 2021. szeptember 4-én.

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Nagy Feró Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, dalszövegíró nyilatkozik a sajtó munkatársainak a kötcsei Dobozy kúriánál 2021. szeptember 4-én.Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Bagi Iván is a meghívottak között van, ő két éve kapott Karinthy-gyűrűt humoristatársával, Nacsa Olivérrel együtt.

Bagi Iván humorista és menedzsere, Duhonyi József érkezik (b) a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2021. szeptember 4-én.

Bagi Iván humorista és menedzsere, Duhonyi József érkezik (b) a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2021. szeptember 4-én.Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Eperjes Károly is odatalált:

Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2021. szeptember 4-én.

Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2021. szeptember 4-én.Fotó: MTI/Máthé Zoltán

És természetesen a Horvátországban szépen lebarnult Orbán Viktor is a helyszínen van már, így hamarosan kezdődhet az eligazítás.

Ez is érdekelhet:
Titokzatos kép jelent meg Orbán Viktor Facebook-oldalán, beindultak a találgatások

Kapcsolódó hírek

Itt szakadhat le ma az ég: 7 megyére adtak ki másodfokú figyelmeztetést – térkép

Magyar Péter fontos pozíciót kapott az Európai Parlamentben 

Orbán Viktor bekeményít, újra bíróság elé rángat számos újságot

Orbán Viktor Washingtonba érkezett

Orbán Viktor már Kínában csúszik-mászik

Orbán Viktor szerint a tragikus kijevi rakétatámadás is őt igazolja

Levelet kaptak a diplomások Orbán Viktortól

Orbán: „Fontos intézkedések várhatók. Például nem lesz adó a borravalón”

Török Gábor: ez Orbán Viktor első igazán látványos nemzetközi sikersztorija