Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Karinthy-gyűrűvel jutalmazták a kormány mellett kiálló Bagi-Nacsa humoristapárost

Hofi Gézával emlegethetik őket egy lapon.

Bagi Iván (b2) és Nacsa Olivér (j) humoristák, a Karinthy-gyűrű idei kitüntetettjei, valamint Korda György énekes (b) az elismerés átadásán a volt rádiószékház Márványtermében 2019. június 25-én.
Bagi Iván (b2) és Nacsa Olivér (j) humoristák, a Karinthy-gyűrű idei kitüntetettjei, valamint Korda György énekes (b) az elismerés átadásán a volt rádiószékház Márványtermében 2019. június 25-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Bagi Iván és Nacsa Olivér kapta idén a magyar humoristák egyik legnagyobb elismerését, a Karinthy-gyűrűt. Ezzel olyan nevekkel kerültek egy lapra, mint Hofi Géza, Karinthy Ferenc, Boncz Géza, Déri János, Sándor György, Fábry Sándor vagy Aranyosi Péter.

A páros az utóbbi hónapokban rendre kiállt a kormány politikája mellett, Bagi Iván például a decemberi MTVA-székházas tüntetésről úgy vélekedett, az olyan, „mint amikor betörnek az ember otthonába”. Az akcióban részt vevő ellenzéki politikusokat pedig lázadó suhancokhoz hasonlította.

Nacsa Olivér pedig egy Magyar Hírlapnak adott interjújában mondta fel a leckét: ellenőrizetlen tömegek beözönlésével, kultúránk pusztulásának víziójával riogatott.