Bűnügy

Orbán Viktor megszólalt az Esztergomban történt robbantás kapcsán

Kultúra

Ingyenesen nézhető három klasszikus magyar film a Filmión vasárnap estig

Bűnügy

Fejbe lőtte magát egy férfi Budán, a szomszédok hallották a lövést

Bagi Iván és Nacsa Olivér a Ripostban ekézik az MTVA-székháznál tüntetőket

„Az isten szerelmére, emberek, lassan itt a karácsony!” :( :(

Harta ViktorHarta Viktor

Végre megszólalt tüntetésügyben Bagi Iván és Nacsa Olivér humorista, tisztánlátásuk pedig úgy kellett, mint egy falat kenyér. A Szupercella tumblre vette észre a Ripost oldalpárját Bagi és Nacsa gondolataival.

„Ami itt történt az MTVA-ban, az olyan, mint amikor betörnek az ember otthonába. Én a tévészékházban dolgozni akaró embereket, családanyákat- és apákat, operatőröket, vágókat és világosítókat látok, akik rémülten szemlélik, hogy fejüket vesztett országgyűlési képviselők rohangálnak és fetrengenek az épületben. Sajnos azt kell mondanom az ilyen politikusokra, hogy nem jobbak, mint egy lázadó suhanc az iskolában kicsengetés után”

– idézte Bagi Ivánt a nemrég a hajléktalanok ellen úgy uszító Habony-lap, hogy arra Göbbels is elégedetten csettintett volna. Bagi hozzátette, elszomorította a pártzászlók látványa a tömegben, továbbá olyan politikusokat látott a demonstrálók között, akik

„a jogállamiságot megtiporva egy feltüzelt tömeget használnak fel önös politikai érdekeikhez”.

Meg kell jegyeznünk, Bagi Iván fenti kijelentése tökéletesen leírja azt a migránsozó, rémületkeltő politikát, mellyel választást nyert tavasszal a Fidesz.

Nacsa Olivértől egy Facebook-bejegyzést idézett a Ripost, melyet hétfőn írt a humorista:

„Mi most akkor megpróbálunk Kult30 adást csinálni az M5 csatornán, mert félreértés ne essék, mert ez egy munkahely ahol emberek próbálnak dolggozni, és tenni azért, hogy esetleg a kereskedelmi televíziókkal szemben egy kis kultúrát csepegtessenek polgártársaink életébe”.

A Ripost egy takarítónőt is megszólaltatott, aki nem mert elindulni a székházból, mert szerinte olyan, részegnek tűnő társaságok voltak kint, akik minden távozót inzultáltak.

„Az isten szerelmére, emberek, mindjárt itt a karácsony”

– mondta állítólag a névtelen takarítónő.

Nem árt megjegyezni a közéletileg tájékozatlanabb „takarítónők” kedvéért, hogy azért éppen most zajlottak a tüntetések, mert a Fidesz december 12-én döntött úgy, hogy izomból átveri a Parlamenten a munka törvénykönyvének módosítását. Ha korábban csinálja, korábban nyilván korábban lettek volna tüntetések, ha később, akkor később.

Ezek is érdekelhetnek

Megszólalt a kutyapártos nő megvesztegetésével lebukott fideszes: elképesztő mesével állt elő

„Egyetlen békepárti ország”: honvédségi magazinműsor indult az M1 propagandacsatornán

„Jogellenes!” – videóval bizonygatja a rendőrség, hogy miért indít eljárást öt tüntetővel szemben

„Országos tanévnyitót” szerveznek a diákok szeptember 1-jén a Kossuth térre

Sorra idézi be a rendőrség a Karmelitánál tüntető diákokat

Menczer Tamás: aggódom a svéd demokráciáért!