Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Megszólalt Schobert Norbi a sztrókja után: egyik pillanatról a másikra „elhagyott a jobb oldalam”

Megszólalt Schobert Norbi a sztrókja után: egyik pillanatról a másikra „elhagyott a jobb oldalam”
Fotó: Facebook/Rubint Réka

„Most már jól vagyok, semmi bajom nincsen, pedig volt egy sztrókom. Tudok rendesen beszélni, mozog minden végtagom, nem maradt semmilyen károsodásom” – nyilatkozta a Blikknek Schobert Norbi, aki a napokban lett rosszul, mentő vitte kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

– idézte a bulvárlap a fitneszgurut. Schobert Norbi elmondta, múlt csütörtökön öt óra alvás után ment el futni, rengeteget dolgozott az utóbbi 3-4 hónapban. Kiment az erdőbe a kutyával, mikor viszaért, a kapu előtt realizálta, hogy baj van, mint fogalmazott,

egyik pillanatról a másikra „elhagyott a jobb oldalam”.

Norbi hallotta, hogy Réka szólongatja, de nem tudott válaszolni, csak foszlányokat érzékelt a világból, de 24 óra múlva, pénteken már fel tudott állni, gond nélkül mindent tudott csinálni. Vasárnap éjjel ismét meg kellett műteni, mivel a műtétje közben, mikor a combjából indulva, az ereken keresztül jutottak fel az agyáit, hogy megszüntessék az érelzáródást, megsérült egy érfal.

„Nem az edzéssel van a probléma, nem a táplálkozásommal, hanem a stresszel. Azt lehet, hogy elbírtam huszonöt vagy harmincévesen, de ötven felett már nem bírom annyira. Most azt kell átgondolnom, hogy kell átszerveznem az életem, hogy kevesebb stress­z érjen. Ez úgy gondolom, a munkából való visszavételt kell jelentse, hiszen most este tíz körül érek haza, éjfél körül fekszem, de már ötkor kelek és indulok a dolgomra. De ez eddig mehetett így” – mondta Norbi.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten