ByeAlex nem volt hajlandó fellépni, nagy csalódást okozott rajongóinak

Kétezer ember maradt koncert nélkül szombaton.

ByeAlex nem volt hajlandó fellépni, nagy csalódást okozott rajongóinak
Fotó: Facebook/ByeAlex

ByeAlex és a Slepp lett volna a Bánki-tónál rendezett koncertsorozat szombat esti fellépője, ám a 19 órára tervezett buli furcsa indok miatt meghiúsult.

Az énekes a Facebook-oldalán ezt azzal magyarázta, hogy nem voltak megfelelőek a körülmények:

„Kedves bánki közönségünk! Ne haragudjatok, hogy lemondtuk a mai koncertet, de sajnos technikai körülmények nem voltak megfelelőek számunkra ahhoz, hogy abban a minőségben és szellemben játszhassunk nektek, ahogy az a magunktól is elvárt feltételeinknek eleget tesz!”

Kedves bánki közönségünk!Ne haragudjatok, hogy lemondtuk a mai koncertet, de sajnos technikai körülmények nem…

Posted by ByeAlex on Saturday, August 21, 2021

A poszthoz rengeteg csalódott rajongó szólt hozzá. Sokan sérelmezik, hogy csak ByeAlexék miatt utaztak el nógrádi településre, és hoppon maradtak.

A szervezők is reagáltak, bejegyzésükben gyakorlatilag elismerik, hogy ők voltak a hunyók. Mint írják,

„az előadóval kötött szerződés szerinti feltételek közül (ezek a fellépés körülményeire vonatkoztak) sajnos volt néhány, amelyet objektív okok miatt nem tudunk teljesíteni. A bánki színpad nem átalakítható”.

Bár próbáltak az utolsó pillanatig eleget tenni az előadó kéréseinek, ez sem volt elég ahhoz, hogy ByeAlexékat meggyőzze, így kétezer ember maradt koncert nélkül. Azt is hozzáteszik, számos előadónak megfeleltek a körülmények, és tanulnak a mostani esetből.

Kedves Vendégeink,Őszintén sajnáljuk, hogy az aug.21-i ByeAlex koncert elmaradt. Az előadóval kötött szerződés…

Posted by Fürödj a pillanatban – Bánkon on Saturday, August 21, 2021

A Bánki-tónál egyébként egész nyáron zajlanak a koncertek, korábban többek közt a Neoton Família Sztárjai és a Tankcsapda is játszott a vízi színpadon, úgy tűnik, nekik megfeleltek a feltételek.

Kapcsolódó hírek