Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Aranyérmes a női kajaknégyes

Az aranyérmes Csipes Tamara, Bodonyi Dóra, Kozák Danuta és Kárász Anna (b-j) a női kajaknégyesek 500 méteres versenyének döntője után a tokiói nyári olimpián a Sea Forest Kajak-kenu Pályán 2021. augusztus 7-én.
Az aranyérmes Csipes Tamara, Bodonyi Dóra, Kozák Danuta és Kárász Anna (b-j) a női kajaknégyesek 500 méteres versenyének döntője után a tokiói nyári olimpián a Sea Forest Kajak-kenu Pályán 2021. augusztus 7-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

A magyar női kajaknégyes ismét megvédte címét 500 méteren a tokiói olimpián, az egység vezérevezőse, Kozák Danuta pályafutása hatodik ötkarikás aranyérmét szerezte.

A Kozák, Csipes Tamara, Kárász Anna, Bodonyi Dóra összeállítású egység fantasztikus versenyzéssel sorozatban harmadszor hozta Magyarországnak az aranyérmet ebben a számban.

A magyarok amellett, hogy ők az aktuális világbajnokok, kétszeres címvédőként érkeztek a japán fővárosba, Kozák Londonban és Rióban is a győztes csapat tagja volt, és öt éve a csütörtökön egyesben ezüstérmes Csipes is tevékeny részese volt a sikernek. A korábban Tokióban Kozákkal párosban bronzérmes Bodonyi, valamint Kárász most szerepel először olimpián.

Kapcsolódó friss hírek

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték