Saját céget alapított Orbán Ráhel

Nincsenek társai, végre tényleg a saját lábára állt!

Saját céget alapított Orbán Ráhel
Fotó: 24.hu/Marjai János

Az Mfor.hu vette észre, hogy 3 millió forintos jegyzett tőkével, Odu Store Kft. néven hozott létre június végén egy céget Orbán Ráhel, melynek egyben ügyvezetője is.

A miniszterelnök lányának cége a fő tevékenysége alapján ipari jellegű bolti kiskereskedelemmel foglalkozik majd, és vélhetően az Orbán Ráhel fő profiljába tartozó ruha- illetve textilipari tevékenység lehet majd meghatározó.

Az alapító és a cégvezető is Orbán Ráhel, nincsenek társai. A céget a budapesti, XII. kerületi Apor Vilmos téren jegyezték be, ahol a Hegyvidék Bevásárlóközpont is működik. Az Mfor.hu megjegyzi, ezt a címet más cégek is használták és használják székhelyül, több is ismert közülük.

Időközben Orbán Ráhel férje, Tiborcz István sem tétlenkedett: a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt.-n keresztül szintén alapított egy új céget, a Leonstrella Kft.-t, melynek fő tevékenysége saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása. Ennek a gazdasági társaságnak az a Malik Zoltán lett az ügyvezetője, aki az Orbán-vő más érdekeltségei esetében is fontos posztokat tölt be.

Kapcsolódó hírek