Kiskorú lányokról közöltek erotikus fotókat a kormányközeli lapok

„Gyermekvédelem”, ahogy azt a keresztény-konzervatívok elképzelik.

Fiatalkorú lányok szoft-pornó fotói a kormányzati sajtóbirodalom megyei lapjaiban.
Fiatalkorú lányok szoft-pornó fotói a kormányzati sajtóbirodalom megyei lapjaiban. Forrás: Facebook/Mérték Médiaelemző Műhely

„Miközben lassan tankokkal védjük Brüsszellel szemben a »gyerekvédelmi« törvényt – születéskori neve homofób-törvény –, a Mediaworks (Mészáros Lőrinc, KESMA) tulajdonában lévő megyei lapok »szépségversenyén« kiskorú lányok pózolnak fehérneműben”

– vette észre a Mérték Médiaelemző Műhely.

Facebook-oldalukon kitakart fotórészleteket is közöltek az eset kapcsán, hozzátéve: ennél sokkal direktebb képeket is találni bármelyik megyei lap online verzióján. Vajon a szoft-gyermekpornográfia nem bűncselekmény? – teszik fel a kérdést.

Miközben lassan tankokkal védjül Brüsszellel szemben a "gyerekvédelmi" törvényt – születéskori neve homofób-törvény -, a…

Posted by Mérték Médiaelemző Műhely on Thursday, July 22, 2021

A 18 éven aluli, meglehetősen lengén öltözött fiatal lányokat bemutató Tündérszépek elnevezésű szépségverseny kapcsán a Média1 megjegyzi, a 22 versenyzőből öten 18 év alattiak.

A propagandisták időközben úgy tűnik, igyekeznek eltüntetni a nyomokat, a megyei versenyoldalak sorra válnak elérhetetlenné, noha a központi honlap továbbra is azt ígéri, hogy „a Tündérszépek 2021 versenyzőit a megfelelő megyére kattintva lehet megtekinteni”.

Mint reggel beszámoltunk róla, Orbán Viktor a rádiójában is elpanaszolta, hogy „Brüsszel megtámadta hazánkat”, ezért van szükség a homofób felütésű, LMBTQ-emberek ellen uszító népszavazásra, hiszen csak így védhetők meg a gyermekek (akikre mint most kiderült, a kormánypropaganda keresztény-konzervatív olvasói, szerkesztő is erősen fenekednek).

Kapcsolódó hírek